14. maj 2021
"Efter at have besøgt en klimagruppe for Bedsteforælder i Albertslund, får jeg lyst til at være med til at starte et lignende projekt i vores kommune," skriver Birthe Overgaard.
"Efter at have besøgt en klimagruppe for Bedsteforælder i Albertslund, får jeg lyst til at være med til at starte et lignende projekt i vores kommune," skriver Birthe Overgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Etablering af en "bedsteforældrenes klimaaktion" i Egedal Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Etablering af en "bedsteforældrenes klimaaktion" i Egedal Kommune
Debat Lokalavisen Egedal - 28. oktober 2020 kl. 07:06
Af Birthe Overgaard, Rytterkær 97, Smørum

Vi er i disse år vidne til en menneskeskabt påvirkning af Jordens klima.

Den har alarmerende betydning for livsgrundlag, udviklingsmuligheder og sundhed for befolkningen i alle lande. Vi skal nå at bremse den globale temperaturstigning ved 1½° for at undgå farlige vippepunkter og dominovirkninger, som løber løbsk. Ellers risikerer vi temperaturstigninger på 4-5°, vandstande, der er 10-60 m. højere end nu og et kaos i verden, som ingen bedstefar og -mor tør tænke på.

Efter at have besøgt en klimagruppe for Bedsteforælder i Albertslund, får jeg lyst til at være med til at starte et lignende projekt i vores kommune. Jeg optaget af, hvordan man er med til at give høringsvar til Kommunen. Det kan være i forhold til naturen, på ny renovering i kommunen, valg af byggematerialer, antal el standere, genbrug af materialer og flere andre temaer. Jeg er optaget af, hvordan vi kan benytte de bedste klimaløsninger og spare på de ressourcer, vi har i vores samfund.

Hvis det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig.

Billede

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?