24. februar 2020
Bo Vesth, formand for Teknik og Miljøudvalget i Egedal Kommune, svarer på et læserbrev om fortovet på Bauneholmvej i Stenløse. Foto; Thinna Aniella
Bo Vesth, formand for Teknik og Miljøudvalget i Egedal Kommune, svarer på et læserbrev om fortovet på Bauneholmvej i Stenløse. Foto; Thinna Aniella
Foto: fotograf Thinna Aniella
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Bo Vesth svarer Stenløse-borger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Bo Vesth svarer Stenløse-borger

Bo Vesth, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Egedal kommune, svarer på et læserbrev om fortovet på Bauneholmvej i Stenløse

Debat Lokalavisen Egedal - 20. januar 2020 kl. 08:59
Af Bo Vesth, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Egedal Kommune
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svar til Asger Kjærbye-Sørensen angående læserbrevet "Fortovet på Bauneholmvej.

Jeg vil genre starte med at give Asgar, Tove og Mogens ret i, at fortovet på Bauneholmvej flere steder har set bedre tider. Jeg har nu haft mulighed for at tale med administrationen om problemstillingen.

I forbindelse med kabellægning blev der udskiftet en del knækkede og skæve fliser på den nordlige side. Udskiftningen skete i 2013/2014. Det er derfor ikke aktuelt planer om yderligere udskiftning.

arrow Læs også: Stenløse Å: Her er projektet og tidsplanen

Dele af den sydlige side blev renoveret i 2017. Dette blev gjort i samarbejde med Stenløse vandværk som renoverede deres vandledning i fortovet ved samme lejlighed.

Det var aftalen af Stenløse Vandværk ville renovere den sidste del af deres vandledning i 2018 og vi ved samme lejlighed ville renovere fortovet. Dette er for at undgå, at der bliver gravet i et nyrenoveret fortov.

I 2018 udskød Stenløse vandværk renoveringen, hvorfor vi også valgte at udskyde renoveringen af fortovet. I 2019 udskød Stenløse vandværk igen renoveringen af vandledningen til 2020.

Egedal kommune har ved et ledningsejermøde i efteråret 2019 oplyst Stenløse vandværk, at vi agter at gennemfører renovering af den sidste del af fortovet i 2020 uanset om Stenløse vandværk er klar eller ej.

Hvad angår busbanen på p-pladsen ved H.P Hansensvej vil den blive sløjfet og erstattet af parkering/af og påstigningsplads.

Billede