1. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uoverskueligt cirkus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uoverskueligt cirkus
Debat Kalundborg - 23. september 2019 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Har du lyst til en tur i manegen, så tag med på »ugens tilbud«. Det er ikke altid, der er en guide tilstede, se efter butikkens navn på tøjet, for de er ikke altid lette at få øje på.

Som pensionist føles det som om, det er lørdag hele ugen. En vidunderlig følelse af frihed, men vær vågen når du ser reklamer med tilbud. Hold øje med dagene. Torsdag i en bestemt uge kan der købes kaffe til en fornuftig pris, og fredag kan sukker og vaskepulver også købes fornuftigt. Lørdag kan du købe lurmærket smør og juice til 10 kroner. Søndag kan købes blomkål og håndsorteret gulerødder. Oven i hatten, er der nogle rabatter, der kun udløses, hvis du er medlem.

Jeg ønsker en tilbudsavis, hvor der i det mindste er tre hele dage, hvor tilbudsvarerne koster det samme. Ofte er jeg kommet frem til kassen, hvor jeg meget forurettet gør den søde dame, der sidder ved kassen opmærksom på, at jeg er blevet snydt. Hun gør mig venligst opmærksom på, at tilbudsprisen var i går, eller også er det først lørdag søndag.

Jeg orker ikke at sidde med lup, for at finde den rigtige dato, den er ofte skrevet med småt.

Liff Andersen
Bredgade 22
Kalundborg

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?