26. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal vi alle sammen passe på retorikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal vi alle sammen passe på retorikken
Debat Kalundborg - 02. september 2021 kl. 10:34

Debat
Svar til Svend Olesens læserbrev i Nordvestnyt den 27. august samt artikel den 1. september.

Nu skal vi alle sammen passe på vores retorik. Når du, Svend Olesen, kalder os underskriftindsamlere for dybt umoralske, uhæderlige og hvad, der ellers bliver brugt af dybt urimelige og personlige adjektiver, så kommer debatten ned på det allerlaveste niveau!

Når Svend Olesen siger: »Byggeri i Klosterparken er udvikling af byen« giver det mig anledning til at spørge: Bliver der ingen udvikling af byen, hvis der ikke bygges i Klosterparken?

Kunne det tænkes, at det ville bremse al udvikling af byen, hvis man byggede på Herredsåsen? Eller bad Novozymes om at flytte arsenalet af containere fra havnekajen og give plads til byggeri der? Kommunen er sikkert leveringsdygtig i en oplagringsplads et mindre iøjnefaldende sted.

Klynkeriet fortsætter: »Debatten om boligprojektet i Klosterparken har hidtil været domineret af modstandere«.

Dertil kan jeg kun replicere: Det er jo ikke nødvendigt for tilhængerne at debattere! I ved jo, at projektet har massivt flertal i kommunalbestyrelsen og derfor med sikkerhed bliver vedtaget.

Vi modstandere kæmper en ulige kamp og forsøger blot at argumentere for, at det efter vores overbevisning ikke er den bedste løsning. Men ingen af os kunne drømme om at anvende ufine metoder i denne ulige kamp, og frabeder os uretfærdige, personlige beskyldninger!

Suzanne Baadsgaard Klosterparkvej 19, 2.t.v. Kalundborg

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?