18. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lad os fortsætte med Geriatisk Team

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad os fortsætte med Geriatisk Team
Debat Kalundborg - 01. oktober 2019 kl. 09:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Kære Heino Knudsen. Først og fremmest vil vi gerne kvittere for sidste uges møde i Ringsted om det nære sundhedsvæsen. Vi deler ambitionen om, at vi skal samarbejde tættere om at lave gode sundhedsløsninger for borgerne.

Det fører til anledningen til nærværende brev. I løbet af de sidste to år har Geriatrisk Team været et tilbud til ældre borgere i Nordvestsjælland af højeste faglige kvalitet. Det faktum, at alle omkring forsøget anerkender, de skabte resultater, fortæller om tilbuddets succes.

På føromtalte møde diskuterede vi, hvordan og hvorledes vi kunne skabe bedre tilbud i det nære sundhedsvæsen. Geriatrisk Team har været netop sådan en indsats. Så lad os da smede imens jernet er varmt. Der er ingen grund til at lade en god indsats stoppe, eller forsøge at genopfinde den dybe tallerken, når den nu allerede står på bordet.

Derfor vil vi gerne nu foreslå at Geriatrisk Team får lov til at fortsætte som hidtil. På den måde sikrer vi, at viden ikke går tabt samt at vi ikke mister momentum i vores fælles ambition om et bedre nært sundhedsvæsen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Jeppe Jakobsen
KB-medlem (DF)
Holbæk Kommune

Peter Jacobsen
KB-medlem (DF)
Kalundborg Kommune

Begge er formænd for ældre og sundhedsudvalg i deres respektive kommune