7. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kispus om lægemangelen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kispus om lægemangelen
Debat Kalundborg - 18. september 2019 kl. 13:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
I Nordvestnyt den 13. september udtaler formanden for Ældre- og sundhedsvalget i Kalundborg Kommune, Peter Jacobsen, og lokalformanden for Praktiserende Lægers Organisation, Claus Bache, sig begge positivt om ideen at oprette en lokal licensklinik, dvs. et sundhedshus, hvor læger kan leje sig ind i stedet for at investere i egen klinik. Det kunne måske være et middel til afhjælpning af lægemanglen i kommunen.

arrow Læs også: Flere årsager til lægemangel

For nogle som os, der i sommer mistede vores egen læge, og derfor er henvist til en privat udbyder, hvilket indtil nu har været en blandet oplevelse, lyder det som en god ide.

Sagen står imidlertid i stampe, for Peter Jacobsen venter på udspil fra lægerne og Claus Bache har ikke hørt fra kommunen. Så her er en servicemeddelelse:

Telefonnummeret til Claus Bache finder man på »https://www.krak.dk/claus+bache/personer« og til Peter Jacobsen på »https://www.kalundborg.dk/Politik/Kommunalbestyrelsen.aspx«

I stedet for at spille kispus med hinanden, så tag jer dog sammen og kom i gang med at tale om sagen. Hvis der kunne komme en ordentlig løsning på lægemanglen i Kalundborg Kommune kan det ikke gå for hurtigt.

Agnes og Flemming Hansen
Fr. Andersensvej 8 B

Kalundborg

arrow Lægemangel: Tempoet op i dialog om løsningsforslag
21. september 2019 kl. 07:01 Opdateret: kl. 13:50
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?