3. april 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad er op og hvad er ned?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad er op og hvad er ned?
Debat Kalundborg - 04. februar 2020 kl. 19:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Jublen vil ingen ende tage. Kalundborg ser ud til at skulle modtage ca. 105 mio. kr. i udligning, fattighjælp, eller hvad vi skal kalde det. Men, Peter Jacobsen (DF) har jo sagt, at vi ikke kan have flere penge i kassen.

Martin Damm (V) henter 91 mio. kr. i kassen til en bøde, som han efter sigende selv er skyld I, at kommunen får.

Kommunens borgerlige fløj dropper dækningsbidraget, således at den almindelige skatteborger nu skal dække det, som selskaberne skulle betale til direkte kommunale driftsomkostninger for netop erhvervslivet.

Det var i øvrigt ikke et ønske fra firmaerne, men Martin Damm har altid haft et blødt punkt og store armbevægelser overfor erhvervslivet, blot borgerne - her lønmodtagerne betaler.

Ole Glahn (R) ønsker sig 20 mio. til selvpromovering og kultur på havnen, Peter Jacobsen ønsker sig flere penge til selvpromovering og ældreområdet, på trods af at området ikke havde brugt det allerede bevilgede.

Martin Damms pressechef Kristian Kallenbach fortæller os novicer, at kommunen ikke må bruge flere penge på de borgerrelaterede områder, fordi driftsrammen er nået.

Måske kan borgmesteren finde på flere penge end de allerede bevilgede 600.000 kr. til et par minutters cykelløb mere og profilering af Frankrig.

Så spørger man sig selv om, hvad vi egentlig skal med de penge. Beløbet svarer ca. til en bøde mere til den afgående borgmester, og resten passer vel nogenlunde til de borgerliges årlige tilskud til hans fanskare på Røsnæs.

Allan Orris
Granlyvej 15
Eskebjerg