22. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad er meningen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad er meningen?
Debat Kalundborg - 17. maj 2021 kl. 11:27

Debat
Det er komplet umuligt for Demokratisk Fællesliste at se, hvilke fornuftige årsager, der kan ligge til grund for at bebygge et af de sidste grønne områder midt i Kalundborg. Det virker ærligt talt som en ren panikhandling her før lukketid for Martin Damm.

arrow Læs også: Sælger politikerne kalundborgensernes kulturarv?

Der er rigeligt med muligheder for at etablere almene boliger i og omkring Kalundborg. Lad os blot pege på Klostergårdens jorder, der allerede nu bebygges, og hvor der er masser af plads til yderligere byggeri. Vi har en rekreativ grøn oase bag Kaalundkloster. Vi har uddannelsesinstitutioner med udsigt over grønne arealer. Skal vi mon lede efter denne borgerfjendske ugerning helt andre steder?

Det er nu blevet helt aktuelt med planer om at flytte borgerservice fra Kaalundkloster ud til rådhuset på Holbækvej. Bygge til for at rumme et i forvejen velplaceret, lettilgængeligt og centralt servicecenter. Hvis ikke det er borgerfjendsk at flytte hele afdelingen udenfor byen, hvor der ikke er ordentlige transportmuligheder for dem uden køretøj og samtidig indføre tidsbestilling - borgerfjendsk eller hvad?

Man kunne få den kætterske tanke, at borgmesteren gør endnu et forsøg - her inden lukketid - at få solgt Kaalundkloster til Vilcon-hoteller igen. Borgmesterens tidligere ihærdige forsøg på at afhænde denne del af kommunens arvesølv lige efter kommunesammenlægningen blev heldigvis forhindret af et stålsat flertal i den daværende kommunalbestyrelse.

Vi kan sagtens byudvikle uden at afvikle, og stop nu de borgerfjendske planer om at jage borgerne rundt i kommunen til stort besvær og uden mening.

Allan Orris
Demokratisk Fællesliste

Granlyvej 15
Eskebjerg

arrow »Studiebyen« et respektløst misfoster
15. maj 2021 kl. 10:17 Opdateret: kl. 13:21
arrow Klosterpark-skandalen
14. maj 2021 kl. 13:21 Opdateret: kl. 13:21
arrow Jeg kæmper for min grønne plet
07. maj 2021 kl. 14:11 Opdateret: kl. 14:11
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?