23. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fingerene væk fra grønne områder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fingerene væk fra grønne områder
Debat Kalundborg - 17. maj 2021 kl. 14:24

Debat
Jeg skrev et brev til borgmesteren, og fik som forventet et svar fra en embedsmand, chef for planlægning i Kalundborg.

arrow Læs også: Sælger politikerne kalundborgensernes kulturarv?

Det er jo ikke bare borgmesteren, men hele kommunalbestyrelsen (dee ene halvdel bor ikke i Kalundborg) som skal tage beslutninger om vor gamle by.

Jeg har fået forklaret, at der ikke er noget galt med planlægningen. Alle regler er overholdt. Virtuelt borgermøde. Ja vor herre bevares. Vi kunne da bare følge det hele på internettet. Og arkitekttegningerne er flotte. Men beliggenheden er og bliver forkert.

Den vedtagne lokalplan med nyt bibliotek og teatersal er måske ikke så tosset, bortset fra det parkeringshus, der vil tage udsigten fra Munkesøparken.

Hvad er behovet for nye boliger? De pendlere til vore store industrier vil jo ikke bo i en by, hvor skolevæsnet og ældreplejen er under al kritik og kulturlivet er beskedent. Pendlerne vil hellere have motorvej i stedet for »gedestierne«. Og de studerende har ikke råd til at bo i det nye byggeri.

Få det fixet og i orden, og byg så boliger ude på Holbækvej eller på Herredsåsen; lige meget hvor bare ikke i Munkesøen og Klosterparken. Der kan også ligge mange boliger på XL-grunden. Men hold fingrene fra bymidten, de gamle torve og de nyrenoverede (for mange millioner) rester fra fortiden.

Tænk jer dog om og blæs på pensionskassens millioner. Det er faktisk om kun tre dage, der skal være møde om en ny lokalplan.

Anker Christensen
Granlystien 14

Kalundborg

arrow »Studiebyen« et respektløst misfoster
15. maj 2021 kl. 10:17 Opdateret: kl. 13:21
arrow Klosterpark-skandalen
14. maj 2021 kl. 13:21 Opdateret: kl. 13:21
arrow Tænk på andet end mursten og boligkvarterer
14. maj 2021 kl. 13:18 Opdateret: kl. 13:18
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?