7. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få det fikset borgmester og kommunalbestyrelse!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få det fikset borgmester og kommunalbestyrelse!
Debat Kalundborg - 15. januar 2020 kl. 08:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Det undrer det mig, at borgmesteren - som borgernes mester og resten af kommunalbestyrelsen ikke har ført Europa-Rådets resolution 1815 ud i livet på Kalundborg Kommunes vuggestuer, dagplejer, børnehaver og skoler. Dén resolution anbefaler netop at »foretrække ledningsførte internetforbindelser for børn generelt og særligt i skoler og klasseværelser, og den regulerer strengt skolebørns brug af mobiltelefoner på skolers område, men I har ladet det modsatte ske i Kalundborg Kommune.

I stedet for er alle kommunens gravide, spædbørn, børnehavebørn, skole-børn/unge mennesker blevet til et eksperiment i en kæmpe Wi-Fi- og mobilstrålings-telecom-industris jagt på penge og magt, og hvor ingen dansk sundhedsmyndighed kan lægge bevis foran os borgere i denne kommune, at denne daglige pulserende trådløse bestråling af kommunens gravide, spædbørn, børn og unge mennesker, er sund.

Hvad vindes der hérved for alle kommunens indbyggere?

Få det nu fikset, få fjernet al trådløs Wi-Fi- og mobilstrålings-teknologi fra kommunens børne- og undervisnings-Institutioner, og få lagt den trådløse teknologi i kabler og ledninger! For hvor mange millioner kroner trådløs pulserende mikrobølge-(be-)strålings-teknologi er der proppet ind i kommunernes børneinstitutioner og skoler - vel at mærke muligt kræft-fremkaldende teknologi?

Og hvor mange hundrede kilo og tusinder af kroners klasse-sæt af ordbøger og andre sæt af trykte undervisningsmidler har borgmesteren og resten af kommunalbestyrelsen tilladt at blive kørt til lossepladsen? Og hvad har dette spild kostet alle eleverne i tabt taktil indlæring, elev-lærer-kommunikation og menneskelig udvikling?

Borgmesteren og resten af kommunalbestyrelsen er i det lokale dagblad Nordvestnyt, rigtig gode til at trække store overskrifter, og således påvirke lokalbefolkningen. Men når det kommer til beskyttelse af gravide, børn og unge borgere overfor denne helbredsskadende, mulige kræftfremkaldende mikrobølge-teknologi, så er I påfaldende tavse, hvorfor? Vis initiativ borgmester, og vis, at du er børnenes og de unge menneskers borgmester - også! Men vær hurtig for en ny helbreds-risiko truer og den hedder 5G trådløs.

Henning-Buerup Jørgensen
Pilevej 1

Jerslev

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?