6. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det halter med byggetilladelserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det halter med byggetilladelserne
Debat Kalundborg - 21. april 2021 kl. 14:48

Debat
Der må være noget rivende galt i Kalundborg Kommunes afd. for byggetilladelser!

Den 14/11-2020 blev en ansøgning om byggetilladelse på et nyt parcelhus afleveret til Kalundborg Kommune og intet er sket siden. Det betyder i disse tider, at der med stor sandsynlighed kommer en merudgift i form af prisstigninger på materialer i omegnen af 300.000 kr.

Hvis vi havde haft byggetilladelsen efter ca. 3 mdr., som man absolut må beregne for maxtid for sagsbehandling, havde vi undgået dette. Tak til Kalundborg Kommune.

Både byggefirmaet og jeg har telefonisk talt med afdelingen for byggetilladelser, men ingen af os blev klogere af dette. Man skal for øvrigt via nettet bestille tid til en samtale for at komme i kontakt med afdelingen.

Man forstår ikke, at Kalundborg Kommune ikke for længe siden har sørget for en hurtigere sagsbehandling for byggesager, idet de længe må have vidst, at den var helt galt med sagsbehandlingstiden for byggesager. Så vidt mig bekendt har Kalundborg Kommune negativ befolkningstilvækst. Det forstår man jo godt med den dårlige service, der er på boligsiden .

Folmer Knudsen
Lynggårdsbakken 12

Kalundborg

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?