6. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debatten om folkeskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debatten om folkeskolen
Debat Kalundborg - 06. maj 2020 kl. 13:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Jeg er fuldstændig målløs over, at en valgt politiker går ud og kritiserer, hvad han selv har været med til - ifølge ham selv 27 år - i kommunalpolitik.

Gert Larsen, du forstår da om nogen at afsløre manglende forståelse for, at det ikke er god politik at kritisere et område, der i forvejen er hårdt ramt.

Dine argumenter - som sikkert er velmente - savner i den grad fornuft. Hvordan kan du tro at ved blot at tilføre skoleområdet flere midler, så: hæves karakterene hos eleverne, så kommer der nærmest pr. automatik flere kvalificerede lærere til.

Jeg ved godt, at nu vælter det ind med »anklager« om, at jeg skulle være sendt i byen med mit ærinde, men jeg kan betro dig og andre på den fløj, du befinder dig på, at jeg handler fuldstændig alene og står ved mine udtalelser.

Den dag, du kommer med blot en positiv udtalelse om skolerne i Kalundborg, så vil jeg da naturligvis kvittere for det, men i den mangeårige debat, der har været på dette område, har jeg ikke oplevet dette ske.

Hvordan skal skolerne komme videre må og bør ske ved et langt sejt træk og involvere samtlige parter lige fra det politiske til forældrene og lærerstaben.

Lad os håbe, det sker en dag.

Harly Pedersen

Møllevangen 10
Gørlev

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?