12. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Spørgsmålet er om der er bygget ind over naturbeskyttet område

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Spørgsmålet er om der er bygget ind over naturbeskyttet område
Debat Kalundborg - 19. februar 2021 kl. 11:13
Af Susanne Ladefoged, Danmarks Naturfredningsforening Kalundborg

Johnny Lihmes læserbrev i gårsdagens avis afslører bedre end noget andet sandheden om Johnny Lihme.

arrow Læs også: Jeg må have ramt et ømt punkt

Jeg kan med god samvittighed afvise alle Johnny Lihmes påstande - blot undres jeg over, hvad det er Johnny Lihme vil opnå, men tænker, at han ikke har forstået, hvad det var, som min udtalelse gik på.

Johnny Lihme beskylder andre for at fremture i avisen. Omvendt os, som han helt uprovokeret angreb i avisen den 16. ds., så har Johnny Lih­me rettet henvendelse til og fremturet i aviserne med sine helt ubegrundede angreb.

Med hensyn til møder i fora under teknik- og miljøudvalget var jeg jo ikke den eneste tilstedeværende, som blev udsat for Johnny Lihmes aggressive fremtoning.

Efter Johnny Lihmes exit genoprettedes den gode tone i udvalget. I årenes løb er Johnny Lihme offentligt fremkommet med flere kedelige angreb møntet på alt fra borgmester, udvalgsformand, partifæller til lokal rådsformand.

Postgårdgrunden blev solgt efter rygter om købsinteresse fra rocker-­side. Har vi nogensinde set dokumentation herpå?

De nærmeste naboer havde flere gange over for kommunen udvist en dokumenteret interesse for køb af grunden - ikke bare for at bevare deres udsigt, men også for bevarelse af ind- og udblikket til den uberørte natur i Vejlen. DN arbejder netop for at bevare sådanne enestående, naturskønne områder uberørte for eftertiden.

Når man som jeg er formand for en forening, som har til formål at varetage naturens interesser, så er det uundgåeligt, at man støder på modsatrettede interesser, men her er juraen heldigvis klokkeklar på området.

I Danmarks Naturfredningsforening er spørgsmålet - er der på postgårdgrunden bygget ind over § 3 beskyttet område, hvilket kræver en dispensation - stadig ubesvaret.

Johnny Lihmes aversioner mod mig og DN tænker jeg bl.a. skyldes, at DN i sin tid opdagede, at Johnny Lihme som ansvarlig rådgiver for Fonden Reersø Havn byggede den nye mole på Reersø Havn en meter - helt præcist mellem 95-98 cm - højere end tilladt af Kystdirektoratet. Ups - en 100 procents overskridelse. I Danmark overholder langt de fleste, da heldigvis myndighedstilladelser og gældende lovgivning.

arrow Debat: Postgårdgrunden kræver nærmere eftersyn
18. februar 2021 kl. 08:06 Opdateret: kl. 12:17
arrow Debat: Sandheden om Johny Lihme
17. februar 2021 kl. 11:40 Opdateret: kl. 09:59
arrow Debat: Udsigt kontra fremskridt
17. februar 2021 kl. 09:56 Opdateret: kl. 09:57
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?