25. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Lidet flatterende beskrivelse af Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Lidet flatterende beskrivelse af Kalundborg
Debat Kalundborg - 25. november 2020 kl. 15:58
Af Henrik V. Blunck, Skibbrovænget 25, Kalundborg

Når Naser Khader, MF (K), i Nordvestnyt i tirsdags mener, at »så er den gal igen i Kalundborg«, må man ryste en smule på hovedet. Dels fordi vi mestendels har en ganske tryg by, hvor alle kan færdes fuldkommen frit, men også fordi han gør det, borgerlige politikere plejer at gøre, når der sker en enkelt hændelse. Man blæser sig op med løvemanke og det hele i et forsøg på at score lidt billige points på lidt smarte forslag om mere politi. Men når alt kommer til alt, så glemmer De Konservative belejligt at nævne, at man var med til at udhule ordensmagtens ressourcer, mens man sad i regering.

arrow Læs også: Debat: Så er den gal igen i Kalundborg

Det er lidt billigt, at man vil en masse, mens man sidder i opposition, mens man gør det modsatte, når man selv har et flertal for sin politik.

Som borgere er dagligdagen særdeles tryg, og medmindre man selv tager del i bandeaktivitet, så er det ikke noget, der springer i øjnene, når man selv tager ned og handler i byen.

Tag en tur rundt i byen, Khader

Måske skulle den ærede politiker selv tage en tur rundt i byen og se, om der skulle være noget som helst, der er ændret, for jeg kan med over otte år som borger her i byen ikke få øje på den skitserede utryghed. Tværtimod er vi en masse hjertelige borgere, der bare forsøger at få en hverdag til at fungere - og jeg har i hvert fald ikke oplevet nogen udfordringer, når jeg selv færdes i byen.

Når mine tre dejlige børn lejlighedsvis besøger byen, er deres indtryk også en meget rolig by, hvor man kan færdes fuldkommen lige så frit, som de selv kan hjemme i Skælskør, hvor de bor til daglig.

arrow Vidner i dobbelt-drabssag har givet flere spor
25. november 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 14:48
arrow Efter drabeligt skyderi: Overlevende skudoffer afhørt
20. november 2020 kl. 10:47 Opdateret: kl. 10:48
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?