12. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En oplevelse der ikke kan være rigtig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En oplevelse der ikke kan være rigtig
Debat Kalundborg - 25. februar 2021 kl. 13:14

Af Flemming Røen, Parkvej 3, Jerslev

I går ringede en rigtig god ven til mig. Hans kone havde fået et brev fra Statens Serum Institut om vaccination mod covid-19.

Han havde forsøgt siden i lørdags, den 20. februar 2021, at bestille en tid over nettet. Dette var fuldstændigt umuligt.

Han havde på et tidspunkt fået tid til første vaccine og skulle så vælge til anden vaccine. Her loggede systemet ham af. Jeg kørte ud til dem for at finde ud af, om de gjorde noget forkert, men nej, det var helt korrekt, hvad der var blevet gjort.

Vi ringede til Region Sjælland, her var der en dame, der sagde, at der ikke var flere vacciner i øjeblikket, og at de skulle prøve igen på fredag. Jeg forstår ikke, at de ikke på hjemmesiden kunne oplyse om det, så ikke man sidder der og bliver mere og mere irriteret og frustreret, det er bare ikke godt nok.

I dag hører jeg så i radioen, at man skal lave et par forsøg i Region Sjælland, om hvor mange kan vaccinere på fredag. Så er det jo derfor, man ikke får vaccineret dem, der er blevet indkaldt. Det er bare for meget. De leger med folks følelser, dette bør ikke være nødvendigt.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?