12. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Elendigt bookingsystem til vaccination og transport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Elendigt bookingsystem til vaccination og transport
Debat Kalundborg - 22. februar 2021 kl. 13:42
Af Birthe Bækman, formand for Ældrerådet, Kalundborg Kommune

Lad ikke et elendigt bookingsystem blive til en barriere.

Frustrerede og vrede ældre har henvendt sig til Ældrerådet får at fortælle om deres oplevelser i forbindelse med booking af tider til vaccinationen og i nogle tilfælde til transport. Og det er grelle oplevelser, som kræver handling fra de ansvarlige instanser.

Der er, som borgmester Martin Damm udtaler på forsiden af Nordvestnyt fredag den 19. februar, i den grad plads til forbedringer.

Ingen kan være tjent med at skulle stå i kø som nr. 132, hvilket nemt kan betyde mere end to timers ventetid i forbindelse med booking af tid til vaccination.

Ej heller problemer med bestilling af transport, hvor henvendelser til kommunen om hjælp til bestilling ikke i alle tilfælde, er sket på den mest hensigtsmæssige måde.

Uagtet hvem der er ansvarlig, om det er regionen eller kommunen, må man som borger kunne forvente, at de tekniske problemer med tidsbestilling til vaccination forbedres, og at frontpersonalet er i stand til at vejlede i forbindelse med bestilling af transport.

På vegne af Ældrerådet vil jeg på det kraftigste opfordre alle ansvarlige til hurtigst muligt at gøre alt, hvad der er muligt for, at oplevelsen af det positive ved at blive vaccineret ikke overskygges af de problemer mange oplever, inden de når frem til at sidde med nålen i armen.

Ellers risikerer vi, at nogen opgiver at blive vaccineret.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?