6. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Det er borgerfjendsk ikke at give penge retur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Det er borgerfjendsk ikke at give penge retur
Debat Kalundborg - 19. marts 2021 kl. 10:33
Af Gert Larsen, (Demokratisk Fællesliste), kommunalbestyrelsesmedlem, Kalundborg Kommune

Det er de sædvanlige trusler borgmesteren kommer med i om sagen tilbagebetaling af forældrenes indbetalinger til de forskellige kommunale pasningstilbud, så han kan skræmme politikerne, så de ikke tør yde borgerne retfærdighed.

Man kunne jo også bare tage disse penge af den store fyldte kommunekasse, og så se om der overhovedet sker noget, men Damm, som næstformand i KL, vil ikke risikere kritik fra sine kolleger i KL, og det skal så gå ud over borgerne, som har betalt for en service, som de ikke kunne bruge.

Forældrene har jo bare fulgt statsministeren anmodning om at holde børnene hjemme. Nødpasning var kun for dem, som var i absolut nød. Hold da op hvor jeg græmmes.

Jeg er helt overbevist om, at der ikke vil komme nogen sanktioner netop i sådan en sag om corona. Hvad er det som gør Kalundborg så enestående, at man ikke - som mange andre kommuner gør - betaler pengene tilbage til børnefamilierne. Det er efter min mening direkte borgerfjendsk. Retfærdighed har ingen pris i kroner og ører. Det er noget man har krav på.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?