6. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stop nedlægningen af almene familieboliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stop nedlægningen af almene familieboliger
Debat Holbæk - 08. december 2020 kl. 10:02

Debat
Vangkvarteret Holbæk er ikke længere på ghettolisten. Årsagen er den glædelige udvikling, at flere af beboerne er kommet i arbejde.

Desværre betyder denne ændring ikke stop for den såkaldte udviklingsplan for området, der indebærer at antallet af almene familieboliger skal reduceres med mere end 40 %, og at de nuværende beboere må leve med utrygheden om at de på et tidspunkt vil blive tvunget til at flytte.

Ingen eller kun meget få i Holbæk kan se det fornuftige i, at de på mange måder velfungerende familieboliger skal ødelægges, når vi i den grad mangler almene boliger i Holbæk med meget lange ventelister.

Enhedslisten så helst hele ghettolovgivningen skrottet, men i den aktuelle situation opfordrer Enhedslisten i folketinget boligministeren til at tage initiativ til at suspendere ghettolisten i tre år og evaluere på de boligområder, som allerede er blevet pålagt at lave en udviklingsplan med afvikling af familieboliger.

Her i Holbæk vil enhedslisten arbejde for, at vi sætter den såkaldte udviklingsplan med salg og omdannelse af de almene familieboliger i bero.

Karen Thestrup Clausen (EL)
Kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?