8. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejr for udsatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejr for udsatte
Debat Holbæk - 29. november 2019 kl. 20:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Skal man spare på voldsramte kvinder? Dette kunne ligeså godt have været ordlyden på punktet om »Medusa - et liv uden vold«.

På Socialudvalgets sidste møde skulle vi nemlig behandle en sag om fortsættelse af samarbejdsaftalen med Medusa - et liv uden vold. I indstillingen var der lagt op til, at denne aftale ikke skulle forlænges, da det er en af kommunens »kan«-opgaver. I Venstre mener vi, at forebyggelse er noget, man skal prioritere, og derfor kunne vi ikke se os selv ind i denne indstilling. Vi i Venstre vil ikke være med til at fjerne et tilbud, hvor statistikken klart viser, at der er en stigende efterspørgsel efter netop dette tilbud.

I Venstre var og er vi klare i spyttet, vi vil ikke spare på voldsramte kvinder. Vi var derfor helt klare, da vi kom til mødet, tilskuddet skal fortsætte, og det var den indstilling, vi kom med.

Vi er derfor glade for, at SF og S medlemmer af Socialudvalget, efter en lang debat, valgte, at bakke op om Venstres forslag. Det betyder også, at vi skal finde 90.000 kr. mere, foruden de 4 mio. som borgmesteren med sit flertal har besluttet, at socialudvalget skal finde. Vi mener dog, at disse penge er givet godt ud, da de økonomiske konsekvenser ved at afskaffe aftalen ellers ville blive uoverskuelige for kommunen.

Steffen Kisselhegn
Rasmus Brandstrup Larsen

KB-medlemmer (V)
Holbæk Kommune

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?