27. maj 2020
Gabi og Martin Madsen fra Østbyen, Mikkel og Marcus Nyholm fra Vangkvarteret, Ida Jespersen og Pernille Helene Eriksen fra Tåstrup Vænge vil gerne sikkert over Roskildevej fra Tårnvang til Ny Tåstrupvej.

Privatfoto
Gabi og Martin Madsen fra Østbyen, Mikkel og Marcus Nyholm fra Vangkvarteret, Ida Jespersen og Pernille Helene Eriksen fra Tåstrup Vænge vil gerne sikkert over Roskildevej fra Tårnvang til Ny Tåstrupvej. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sammenhængende stier - i hele byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammenhængende stier - i hele byen
Debat Holbæk - 23. marts 2020 kl. 13:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Mikkel og Marcus Nyholm på snart elleve år spiller fodbold tre gange om ugen ved Sportsbyen og Stenhus. De bliver kørt i bil fra Vangkvarteret hver gang. Deres far har vurderet, at Roskildevej er for farlig at krydse ved Tårnvang. To fine gang- og cykelbroer leder ellers cyklisterne fra Ny Taastrupvej til Gl Ringstedvej. Broen over Valdemar Sejrsvej blev sidste år renoveret for over tre millioner kroner.

En beboer fra Taastrup Have blev for tre år siden forvandlet til kørestolsbruger efter en nærkontakt med en bil i samme felt. Men det er ikke nok til, at kommunalbestyrelsen vil klassificere Tårnvangskrydset som farligt. Det skal der to yderligere uheld til inden for en femårig periode. Det har ingen af dem lyst at lægge ryg, ben eller førlighed til.

Kommunalbestyrelsen fordelte i februar knap 15 millioner kroner til forbedring af trafiksikkerheden i 2020.

Tårnvangskrydset kan ifølge Kommunen sikres for blot 225.000 kr og skabe en trafiksikker, rolig super-cykelrute fra østbyen til vestbyen til glæde for alle, der vil cykle til Sportsbyen, Stenhus Gymnasium og skolerne bare tre km eller 10-15 min derfra. Tårnvangskrydset var mærkeligt nok ikke med i fordelingen.

Jesper Christoffersen
Lokalforum Holbæks Trafikgruppe

Kalundborgvej 87
Holbæk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?