18. januar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej til ensretning af Ahlgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej til ensretning af Ahlgade
Debat Holbæk - 02. oktober 2019 kl. 18:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Skal vi ha' ensretning af Ahlgade? eg mener bestemt ikke, at vi skal ensrette Ahlgade. Jeg synes, at vi skal passe godt på vores by og det gode, vi har i vores gade. Ingen tvivl om at vi elsker, at der er liv på gaden. Og vi vil fx gerne kunne parkere uden for den butik, vi vil besøge. Sådan har det altid været, og det er blandt andet det, som jeg elsker Holbæk for. Og jeg elsker, at bilerne er med til at skabe liv og travlhed på gaden.

arrow Læs også: T-shirt-protest i Holbæk

Vi har nogle ildsjæle, der driver byens butikker, spisesteder mv. Lad os passe på, at vi ikke ødelægger bymidten, så butikkerne en dag ikke er her længere.

Gågader, ensretning og storcentre er bestemt ikke godt for vores bymidte. Vi har en gågade, et slotscenter og et megacenter. Gågaden er der ikke meget liv i, og der er tomme lokaler i de to centre, som vi har nu.

Lad os i stedet finde en løsning på bedre parkeringsmuligheder, både til vores gæster, butiksindehavere samt til dem der, der bor i bymidten.

Lad os synliggøre parkeringsmulighederne, så det bliver let tilgængeligt at besøge vores by - og ikke nabobyen.

Det kan vi gøre ved at arbejde på at skabe grønne oaser på de arealer, hvor fortovet er bredt, og vi kan optimere legepladsen ved Bysøstræde. Men Ahlgade skal ikke laves til en legeplads med sandkasser, rutsjebaner osv.

Lad os hellere bruge kræfter på at integrere Smedelundsgade med Ahlgade, og lad os se på, hvordan vi kan undgå, at har »døde« ender i de to gader.

Lad os arbejde på at gøre Holbæk speciel og attraktiv.

Sanne Bozkurt
Café Zehros & Juizebaren

Ahlgade 39
Holbæk

arrow Brostens-arbejde lakker mod enden
08. oktober 2019 kl. 15:42 Opdateret: kl. 15:43