24. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Monopolet Yousee/TDC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Monopolet Yousee/TDC
Debat Holbæk - 28. april 2021 kl. 19:38

Debat
Jeg forsøger igen at skrive om mine oplevelser med ovennævnte TDC/Yousee.

Fire gange fra 8/3 til 21/4- 2021 lovede de at komme og tilslutte tv. Først den 21/4 kom der en teknikker, men det blev en lang næse. Han kunne ikke trods ihærdige forsøg tilslutte noget som helst. Monopolet ved udmærket god,t at der en fejl på deres net, men hvorfor gør de ikke noget ved det?

Det er både Østbrygge og Vestbryggen, der er et uoverskueligt problem. De er fantastisk søde og hjælpsomme, når man ringer, men overordnet er de bedøvende ligeglade, og problemet er måske mangel på dygtige mennesker, de er måske sendt til Jylland?

Hvornår kan vi måske få lov til at se tv2 og andre kanaler, som vi jo betaler til? Det vi jo være dejlig, hvis de gad svare.

Peter Andersen
Isefjords Alle 31,2.th.

Holbæk

Svar
Vi vil meget gerne beklage, at vores kunde ikke har fået en fiberforbindelse og dermed også adgang til tv på det tidspunkt, som vi har lovet, og at teknikerne ikke har kunne hjælpe, når de har været på besøg. Det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at levere. I denne situation skyldes den længere leveringstid og flere om-bookinger bl.a. restriktioner i forbindelse med covid-19 og en kold vinter med meget frost i jorden. Vi beklager meget den ekstra ventetid og vil i den kommende periode sætte fokus på at optimere vores information, så vores kunder ved helt præcist, hvornår de kan forvente at få en fiberforbindelse. Også hvis vi desværre må forlænge leveringstiden. I den konkrete sag er vi i dialog med kunden og arbejder på at få ham koblet til fibernettet hurtigst muligt, hvorefter han vil få adgang til både internet og tv. Vi beklager meget forsinkelsen og den uhensigtsmæssige proces.

Mai-Britt Noe
Head of External Communication - Nuuday

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?