24. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokaldemokratiet fungerer jo ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldemokratiet fungerer jo ikke
Debat Holbæk - 07. maj 2021 kl. 14:10

Debat
Ved kommunesammenlægningen besluttedes det at inddrage borgerne i lokale beslutninger gennem lokalfora/dialogmøder. Man kaldte det et eksperiment i lokaldemokrati.

arrow Læs også: Plantning af folkeskov ligger fast

Nu i 2021 gennemfører kommunalbestyrelsen så en skovrejsning udenom borgerne i Svinninge. Det gør man selv om Svinninge Lokalforum og Svinninge Erhvervsforening siden juni 2020 har talt imod placeringen af skov i et industriområde.

Man gennemtrumfer altså uden dialog denne mærkværdige beslutning.

De lokale politikere kan godt udbrede sig om, hvor et corona testcenter skal placeres og om hvilke pærer, der skal i gadelamperne, men når det handler om effektivt at stoppe Svinninges muligheder for at tiltrække arbejdspladser ved at plante skov, så er de tavse.

Viceborgmester John Harpøth afviste vores efterspørgsel på dialog med, at så må I vælge nogle andre politikere. Og så tilføjede han, men det bliver det nok ikke bedre af!

Med den holdning til dialog vil jeg opfordre til at tage ham på ordet.

Bjarne Kærgård Jensen Østre Hovvej 33 Svinninge

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?