23. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem bygger Holbæk Kommune for?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem bygger Holbæk Kommune for?
Debat Holbæk - 03. maj 2021 kl. 19:01

Debat
Når man følger udviklingen i Nordvestnyt om de mange byggerier, der pågår i Holbæk, kan man godt blive i tvivl om, hvem der bygges for, og hvem det er, der styrer boligudviklingen i vores kommune. Det er godt med udvikling, men skal det være for enhver pris?

Senest kan man følge udviklingen på Lundemarksvej 24, her skal der nu opføres byggeri, som vil blive godt 15 meter i højden og indeholde op til 5 etager. Her vil blive nogle dejlige terrasser, hvor der vil blive en god udsigt, nævnes det.

I samme artikel kan man læse, at formanden for Klima & mljøudvalget »bemærker, at kommunen har fokus på, at det ikke bliver lavet fuldstændigt om på de fremlagte skitser«.

Ligeledes er der på samme side en beskrivelse af en fælles indsigelse fra flere boligforeninger i området, men som formanden har nævnt »bliver der ikke lavet fuldstændigt om på de fremlagte skitser«. De fremsendte indsigelser, kan de forvente at få en særlig betydning for den senere beslutning i kommunalbestyrelsen? Jeg har min tvivl.

Hvad er årsagen til, at disse udviklere har mere indflydelse, end de borgere der bor op af et nyt udviklingsområde. Er det et problem at stille flere krav til udviklerne og sige, at vi vil i Holbæk Kommune som udgangspunkt og i videst mulige omfang tage hensyn til de naboer, der har boet i deres bolig længe. Vi vil ikke have indkig og skygge, vi vil i Holbæk Kommune have generel bedre bygge skik.

Naboerne vil nok beklage, at Birch Ejendomme ikke længere er inde billedet til projektet, som nævnt i Nordvestnyt 29/4, da de ville bygge etplans rækkehuse i respekt for omgivelserne.

Stampe Duus (K)
kandidat KMV21
Skovvej 9

Jyderup

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?