18. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For Venstre er visionerne klare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For Venstre er visionerne klare
Debat Holbæk - 27. november 2019 kl. 14:56

Debat
Torsdag den 21. november havde Ældre Sagen arrangeret et debatmøde på Fjordstjernen for alle med interesse for ældreområdet i Holbæk Kommune. Et rigtig flot arrangement med mange fremmødte.

Når vi ser ind i fremtiden, kan vi se flere ældre med mange forskellige behov for pleje. Vi tror derfor på, at vi på et tidspunkt om ikke så længe, skal have yderligere et plejecenter i Holbæk.

Vi oplever, at mange ældre kommer ud og ind af sygehusene, hvilket har stor betydning både for den kommunale og regionale økonomi, men som også har menneskelige omkostninger. I Venstre vil vi derfor gerne, i samarbejde med kommunerne omkring os og regionen, sikre en model som netop bremser de mange genindlæggelser.

Vi vil sikre, at den enkelte borger kan klare sig så lang tid som muligt uden hjælp, og derfor skal vi udvide de tilbud, der er i kommunens aktive centre og generelt sikre forebyggende tilbud. Masser af ældre deltager i motionscentre, går ture i fællesskab, svømmer, og i det hele taget gør meget for at holde sig i gang.

Og sidst men ikke mindst skal ældreområdet i Holbæk Kommune være en attraktiv arbejdsplads, så vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere også fremadrettet.

For Venstre er vores ældre medborgere en høj prioritet.

Carsten Andersen Camilla Hove Lund

KB-medlemmer (V)
Holbæk Kommune

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?