29. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enighed om folkeskolen er positivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enighed om folkeskolen er positivt
Debat Holbæk - 23. september 2020 kl. 11:00

Debat
Skolebestyrelsen har været skeptisk overfor forslaget om ny skolestruktur, fordi vi hellere vil bruge tid på udvikling frem for omstrukturering. Nu er der imidlertid skabt fælles fodslag om en ny struktur for folkeskolen på tværs af alle politiske partier. Det vil betyde ro og stabilitet om folkeskolen i årene fremover.

Det er hvad vi har brug for, for at kunne fortsætte den positive udvikling som Absalon, Orø og Bjergmarken har været inde i de seneste år. Den gode udvikling er drevet af topengagerede og dygtige medarbejdere og ledere, forældre der engagerer sig i skolen, og elever der har en lærerig og sjov skoledag.

Vi ser frem til at kvalitetsløftet bliver udmøntet i flere ressourcer til skolerne, så vi kan fortsætte den gode udvikling.

Skolebestyrelsen har været i god dialog med politikerne om, hvordan vi sikrer stabilitet og udvikling i en ny struktur. Vi har lyttet til de mange forskellige holdninger i MED-udvalget og hos forældre og medarbejdere.

Det bekræfter os i det store engagement, der findes om folkeskolen i Holbæk. Det glæder vi os til at bygge videre på som et fundament for to nye gode skoler.

PÅ vegne af Skolebestyrelsen for Holbæk By Skole

Nis Rømer, formand
Jasper Viltoft, næstformand

Auroravej 14
Holbæk

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?