15. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er urimeligt ikke at åbne toiletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er urimeligt ikke at åbne toiletter
Debat Holbæk - 15. juni 2020 kl. 12:39

Debat
Vi ældre brugere af Stenhusvejens Aktivitetscenter føler os urimeligt behandlet. I andre aktivitetscentre må toiletterne bruges fra kl 9-16 hos os kun fra kl 11-13, hvorfor ikke fra kl 9-11 som er vores spilletid normalt. Klokken11-13 er den tid, hvor vi ældre spiser frokost og hviler os.

Begundelsen er øget rengøring. Jeg går ud fra, at det ansatte personale er det samme i dag som før Coronaen ramte os. Jeg går ud fra,at der ikke skal gøres rent mere end en gang om dagen. Brugerne har selv ansvar for at følge reglerne.

For de, som ikke kender lokalerne på Stenhusbakken, ligger toiletterne, som vi aktive ældre bruger, i aktivitetsdelen, hvor plejeenhedens beboere aldrig kommer.

Begrundelsen for ikke at åbne flere timer er ekstra rengøring, den begrundelse køber jeg ikke, jeg har i over 20 år været aktiv på Stenhusbakken, men de sidste år er det som om, at ledelsen hellere vil se vores hæl end vores tå. Manglende tid til rengøring køber vi ældre heller ikke, hvis rengøringspersonaler overholdt overenskomsten med 29 minutters pause, ville der være mere tid til rengøring. Enten er der for lidt ledelse eller for mange, der ikke leder.

Kristian Nielsen
Tidligere Brugerådsformand

Stenhusbakken

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?