22. juli 2018
Anne Ehrenreich (V).
Anne Ehrenreich (V).
Foto: © Claus Boesen/ Media Press
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre: Hørsholm bliver kørt over af Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre: Hørsholm bliver kørt over af Fredensborg
Debat Hørsholm - 04. oktober 2017 kl. 22:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Hørsholm: I forbindelse med høringen af ny kommuneplan foreslog Venstre, at vi skulle åbne mulighed for at etablere møbelbutikker i Hørsholm Industripark, som lovgivningen åbner mulighed for. Der var ikke umiddelbart tilslutning til at inkludere vores forslag i det udkast til plan, som nu er sendt i høring. Vi har indsendt et høringssvar med bl.a. dette indhold og vil genfremsætte forslaget, når planen kommer til behandling i kommunalbestyrelsen. Vores ønske med forslaget var at sikre Hørsholms detailhandel udviklingsmuligheder samt borgernes mulighed for møbelbutikker i nærområdet.

Nu kommer møbelbutikkerne muligvis i Hørsholm Industripark alligevel, da Fredensborg Kommune tilsyneladende ikke er så tilbageholdende over for at fremme detailhandlen, som vi er i Hørsholm.

Fredensborg har netop fremlagt store planer både for udviklingen af Hørsholm Industripark og Cirkelhuset, som i høj grad vil påvirke Hørsholm Kommune og Hørsholms borgere. Det er dejligt for Hørsholms borgere med flere muligheder. I Venstre kunne vi godt tænke os, at vi i Hørsholm Kommune var mere fremme i skoene og ikke blot ser på, at udviklingen sker ved siden af os. Men sørger for, at den også sker hos os.

Anne Ehrenreich (V)
Kommunalbestyrelsesmedlem