14. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Disrespekt for høring om kommuneplanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disrespekt for høring om kommuneplanen
Debat Hørsholm - 10. oktober 2017 kl. 13:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
hørsholm: Over sommeren var der høring om Kommuneplan 2017-29 for Hørsholm. Planen afstikker rammerne for den fremtidige byudvikling. I høringsmaterialet stod intet om nyt byggeri i de grønne områder vest for motorvejen.

Alligevel skal økonomiudvalget på torsdag igen drøfte et forslag til ændring af Fingerplanen, så der kan bygges 44 nye boliger i landzonen ved Agiltevej. Kommunalbestyrelsen drøftede forslaget i februar, men forsalget var ikke med da Fingerplanen blev revideret i juni 2017 og ikke med i forslaget til kommuneplan.

Borgerne måtte således gå ud fra at planerne var skrinlagt i lyset af den kritik der havde været. Hvorfor skulle der bebygges i landzonerne og bryde fingerplanens principper om grønne områder mellem byzonerne i fingrene, når der samtidig var uudnyttede boligområde i byzonen i Hørsholm?

De Radikale har påpeget det stærkt kritiske i, at man ville søge om ændring af Fingerplanen blot for at tilgodese en enkelt grundejer, der kom først. Hvorfor skal han forfordeles frem for andre grundejere, der kunne drømme om at tjene en formue ved at få ændret deres marker til byggegrunde.

Høringsrunden om Kommuneplan 2017-29 skulle netop give en demokratisk mulighed for alle borgere at komme med forslag til den kommende byudvikling.

Hans Laugesen (RV)
Kandidat til KV17

Gormsvej 2
2960 Rungsted Kyst