23. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Venstres »fornuftsgrønne« politik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Venstres »fornuftsgrønne« politik
Debat Hørsholm - 14. november 2017 kl. 20:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Hørsholm: Venstre vedkender sig det, vi kalder den fornuftsgrønne politik, hvilket vil sige, at vi er grønne hvor det giver mening og mindre grønne, hvor det ikke giver mening.

Venstre vil ikke have biler i Kokkedalsskoven - Det kan man simpelthen ikke byde de borgere, som har investeret i fast ejendom op ad skoven i tillid til, at de har fri adgang til et fredeligt skovområde. Borgmesteren har tidligere været fortaler for, at der skulle være vejadgang fra strandvejen op til Kokkedal Slot. Det støtter Venstre bestemt ikke. Venstre mener, at man med fordel kan renovere den nuværende adgangsvej, som ligger smukt mellem stalde og golfbanen.

Derimod går Venstre ind for, at der skal arbejdes intenst på at få ophævet fredningen af arealet op mod jernbanen, således at der kan etableres en sikker ekstra vej fra rundkørslen ved Louiselund til Stadion Alle. Rungsted Gymnasium, Vallerød Skolen og børnehave samt alle sportsfaciliteterne medfører en voldsom belastning af Stadion alle, og en ekstra vej vil kunne reducere trafikken på Stadion Alle. Projektet bør prioriteres, så det kan iværksættes før der sker ulykker på Stadion Alle

Jørgen Eirfeldt (V), formand for Venstre Hørsholm, og Kenny Neuchs (V)

Kandidater til KV17