17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Støtte til foreninger og aktivitet til Hørsholms byliv behøver ikke koste flere penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Støtte til foreninger og aktivitet til Hørsholms byliv behøver ikke koste flere penge
Debat Hørsholm - 16. november 2017 kl. 14:08

Valgdebat
Hørsholm: Gang på gang hører jeg om aktiviteter og spændende arrangementer i Hørsholm Kommune, men desværre typisk først efter, at de har fundet sted. Det kan være et brag af en ishockeykamp, floorballklubben, der tørner sammen mod mestrene eller de dygtige basketballspillere, der skal forsvare titler på hjemmebane. Hvor kan jeg finde informationer om disse aktiviteter?

Det er rigtig ærgerligt, at der ikke er et samlet sted, hvor man kan få et overblik - i det mindste over de store kampe mm. Et simpelt initiativ, hvor kommunen i samarbejde med foreningerne, får tilsendt en oversigt over klubbens aktiviteter for den løbende måned per mail kunne løse gåden. Der findes allerede et punkt under selvbetjening, nyheder og begivenheder på kommunens hjemmeside, hvor det er oplagt at samle den slags informationer. Næste arrangement der står i skrivende stund er; »afventer dato for Kulturdag 2018.«

Hvad med topbraget i herrebasket den 29. november mod Horsens? Det kan gøres bedre! Tænk ud af boksen til glæde for foreninger og potentielle tilskuere. Flere tilskuere, mere liv, gang i foreningerne og gang i Hørsholms byliv, der i den grad godt kunne bruge en kærlig hånd, og det vil jeg arbejde for, at det får.

Desirée Larsen (V)
Kandidat til KV17

Ved Klædebo 20
2970 Hørsholm

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?