17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Slut med beslutninger henover hovedet på borgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Slut med beslutninger henover hovedet på borgerne
Debat Hørsholm - 10. november 2017 kl. 15:48

Valgdebat
Hørsholm: Ikke gennemarbejdede sager tårner sig op, og det er i den grad, at borgerne mister tilliden til politikerne. Det drejer sig især om byggesager som Hannebjerg samt beslutninger om Fritidshuset og Ulvemosehusets fremtid. På borgermøder stiller fortørnede borgere sig i kø for at råbe vagt i gevær over processen.

Der vil altid være delte meninger om, hvad der skal ske med institutioner som Ulvemosehuset, men problemet er, at de involverede parter ikke bliver hørt. Borgerne føler sig sat til side i beslutningsprocessen, og jeg er helt enig i deres harme. Det skal være slut - politikere skal arbejde for borgerne - ikke udenom.

Jeg vil arbejde for, at vi bevarer det, der kendetegner vores dejlige kommune - de grønne områder og historisk flotte bygninger. Udfordringen er, at spekulanter flytter til byen, og udnytter eksisterende lokalplaner, så der bygges - helt lovligt - men ikke i overensstemmelse med det Hørsholm vi vil bevare.

Nej tak til højhuse og moderne byggerier, der ikke passer ind i bybilledet. Venstre sikrede penge på budgetaftalen til nye lokalplaner, og det kan kun gå for langsomt, at få iværksat den proces, hvor jeg og Venstre mener, at borgerne for hvert kvarter selvfølgelig skal involveres i udformningen af fremtiden for deres lokalområde.

Desirée Larsen (V)
Kandidat til KV17

Ved Klædebo 20
2970 Hørsholm

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?