17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Liberal Alliances skatte- og boligpolitik i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Liberal Alliances skatte- og boligpolitik i Hørsholm
Debat Hørsholm - 13. november 2017 kl. 18:11

Valgdebat
Hørsholm: Der er en god stemning i kommunalbestyrelsen i Hørsholm og kemien blandt medlemmerne er rigtig fin.

Dette skal vi glæde os over, men vi skal samtidig huske, at vi ideologisk er forskellige.

I Liberal Alliance står vi gerne uden for det gode og enige selskab, hvis det er nødvendigt - senest i budgetforliget, hvor Venstre og Konservative ikke ville støtte Liberal Alliance i en reduktion af kommuneskatten, grundskylden og dækningsafgiften.

Venstre har i Ugebladet meldt klart ud, at de, i modsætning til Liberal Alliance, ikke går til valg på at nedsætte kommuneskatten. Samtidig vil Konservative jfr. debatindlæg i Ugebladet gerne begejstre med flere almennyttige boliger.

I Liberal Alliance vil vi nu og til de kommende valg kæmpe for liberale mærkesager, som fx en sænkelse af kommuneskatten og målet er Danmarks laveste kommuneskat.

Samtidig skal vi have fokus på boligpolitikken og her vil Liberal Alliance kæmpe for boligtyper, der kan fastholde og tiltrække skattebetalende borgere.

Vi ser en tydelig forskel på Liberal Alliances politik og den politik de øvrige borgerlige-liberale partierne i kommunalbestyrelsen fører og det vil glæde os, hvis vælgerne den 21. november viser, at de værdsætter forskellen.

Anders Vestergaard (LA) Medlem af kommunalbestyrelsen og kandidat til KV17

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?