5. marts 2021
PH Park er blevet en dyr fornøjelse for Hørsholm Kommune, mener Jesper Volf.
PH Park er blevet en dyr fornøjelse for Hørsholm Kommune, mener Jesper Volf.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vildfarelsen PH Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vildfarelsen PH Park

Af Jesper Volf, Højmose Vænge 41, 8., Hørsholm:

Opdateret 18. februar 2021 kl. 10:05
Debat Hørsholm - 18. februar 2021 kl. 09:50

Tusind tak til de rigtig mange borgere, der har givet sin mening til kende som resultat af mit lille indlæg i Ugebladet vedrørende kommunens indtægter, herunder gældende for PH Parks vedkommende.

Enorm debat på de sociale medier og nu mere i Ugebladet - et medie for alle kommunens borgere. Det viser sig nu, at der er en meget, meget stor forskel på, hvad kommunalbestyrelsens medlemmer er informeret om i sin tid og virkelighedens verden i dag.

Fra et italesat overskud på 100 millioner kroner til et drønende underskud på ca. 50 millioner kroner alt efter, hvordan man læser tallene. En økonomisk skandale for så lille et projekt som 250 boliger.

Var Slotved entreprenør i det private erhvervsliv, var han fyret på gråt papir. Men han bor jo i en beskyttet bolig i Rådhuset i overført forstand, for traditionen tro er der mange stemmer til Det Konservative Folkeparti, og dér er han som bekendt spidskandidat.

Partiets ledelse må tage sig gevaldigt sammen, hvis partiet den 16. november 2021 skal vende tilbage til nogenlunde samme styrke som i fordums tid.

arrow Læs også: DEBAT: Den ærgerligste historie i mine 27 år i kommunalbestyrelsen

Så økonomien omkring PH Park behøver vi borgere nu ikke længere at tale om. Den er kendt. I øvrigt havde både partiet Venstres nye formand Carøe vidst/kendt til sagen længe.

Det samme gælder Frederiksborg Amtsavis ved journalist Sophus Zarrs Soelberg. De kom via indsigt begge frem til et resultat tæt på minus 60 mio. kr.

Men borgmesterens forklaring om en park, hvor kommunens borgere skulle valfarte til for at gå en tur alene, med hinanden, med hunden og/eller børnene er et fatamorgana og en vildfarelse af rang.

Vi har her i kommunen en lang række af bebyggelser med lejligheder. Men tillad mig at nævne blot tre med skønne parkområder. Bebyggelsen Ådalsparken har en vidunderlig park med dejlige græsplæner og endda skov og tennisklub.

Bebyggelsen Opnæsgaard måske den bedste med vidunderlige græsarealer, en skov og endda en stor sø både øst og vest for Alsvej og endelig vil jeg nævne Bakkehave med en stor græsplæne mellem boligblokkene og Rungstedvej og et lille vandhul a la det, man projekterer med i PH Park. Men der kommer alle tre steder da kun folk fra lejlighederne - altså beboerne. Heldigvis.

Byens borgere går tur og valfarter til helt andre steder, nemlig en tur på havnen, Folehaveskoven og Rungsted Hegn, eller de parkerer rundt om Hørsholm Kirke, og går tur i parken og mellem søerne, Ridebanen og Dronningedammen. Mange valfarter tillige til pragtfuld natur lig med Arboretet. Og andre steder som Rungstedlund.

PH Park vil kun blive for beboerne og så måske beboerne på den anden side af Højmosen i "Araberbyen" - den med de flade tage og adressen Ved Højmosen. Ingen andre med tiden. Så dårlig undskyldning hr. borgmester Slotved.

Fri os for flere politiske svar og lev op til Det Konservatives idéer fra tidligere tider om en grøn kommune med lav skat og undgå at ødelægge kommunen med fortætning.

De ressourcestærke familier kan jo bare købe en villa eller ejerlejlighed, hvis de er ressourcestærke. Det gjorde vi andre, da jeg var ung. Der er masser til salg.

arrow Klar til at bygge: Sådan bliver de 133 nye lejeboliger i PH Park
19. februar 2021 kl. 08:15 Opdateret: kl. 08:32
arrow Verdensklasse eller fiasko: Det ved vi nu om prestigebyggeriet
17. februar 2021 kl. 06:45 Opdateret: kl. 15:45
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?