2. august 2021
Velfærd med omtanke handler om mere end penge. Det handler også om personlig frihed - og frihed til at vælge sin sidste bolig, skriver Venstres borgmesterkandidat Ann Lindhardt. Foto: Morten Timm
Velfærd med omtanke handler om mere end penge. Det handler også om personlig frihed - og frihed til at vælge sin sidste bolig, skriver Venstres borgmesterkandidat Ann Lindhardt. Foto: Morten Timm
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vi vil også velfærd med omtanke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vi vil også velfærd med omtanke

Af Ann Lindhardt (V), borgmesterkandidat og medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Debat Hørsholm - 14. juli 2021 kl. 05:58
arrow Læs også: DEBAT: Vi vil velfærd med omtanke

Venstre ser positivt på, at vores valgslogan frem mod kommunalvalget til november, bliver taget så positivt imod både fra både borgere og andre politiske partier. Vi annoncerede vores slogan i starten af maj "Velfærd med omtanke", og vi kan læse i pressen den 8. juli, at Socialdemokratiet bakker vores slogan op, bare trist I ikke stemte ja til "Lokalplan 182, friplejehjem Ved klædebo".

Som borger skal man kunne stole på, at kommunen har et tilbud på en plejehjemsplads, når det gælder. Desværre er det ikke altid sådan i dag. Hørsholm kan ikke altid stille en plejehjemsplads til rådighed inden for 60 dage, sådan som loven kræver det. Sådan har det desværre været i Hørsholm de seneste fire år.

Venstre er ikke enig i denne prioritering. Vi tror på velfærd med omtanke, som for os er at prioritere tryghed og værdighed højt.

Velfærd med omtanke handler om mere end penge. Det handler også om personlig frihed. Frihed til at vælge sin sidste bolig. Derfor ser Venstre meget positivt på, at der var et flertal, der stemte ja på kommunalbestyrelsesmødet den 30. juni, til, at forslaget til "Lokalplan 182 - friplejeboliger Ved Klædebo", kommer i høring. Det er godt med politisk mod, og første skridt mod Hørsholms første friplejehjem, så vi også kan komme ventelisterne til livs.

arrow Nyt parti vil skære cheflag væk i kommunen
14. april 2021 kl. 07:43 Opdateret: kl. 07:47
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?