4. marts 2021
Ebbe Eldrup dropper de konservative og sender i stedet roser til Venstre og partiets Anne Ehrenreich for indsatsen omkring lokalplan 176 i Rungsted. Foto: Morten Timm
Ebbe Eldrup dropper de konservative og sender i stedet roser til Venstre og partiets Anne Ehrenreich for indsatsen omkring lokalplan 176 i Rungsted. Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Tak til Venstre og protest mod forslag til lokalplan 176

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Tak til Venstre og protest mod forslag til lokalplan 176

Af Ebbe Eldrup, Bolbrovænge 29, Rungsted Kyst:

Debat Hørsholm - 18. november 2020 kl. 15:35
arrow Læs også: DEBAT: En blindgyde at prøve at blive et mini-Gentofte

Det var interessant, men nedslående at deltage i borgermødet 22. oktober om Hørsholm Kommunes og kommunalbestyrelsens flertals forslag til lokalplan 176.

Som mangeårig konservativ vælger i denne kommune gik det op for mig, at de konservative byrådsmedlemmer absolut ikke ønsker borgerne, der er omfattet af lokalplan 176, noget godt.

Formanden for Miljø- og planlægningsudvalget, hr. Jan Klit, forsøgte at forsvare et håbløst forslag og fr Charlotte Kirchheiner demonstrerede sin magtfuldkommenhed med mange mærkværdige udtalelser, som jeg skal spare læserne for at gengive, mens hr Bent Fabricius afslørede ikke at være klar over, hvad der blev drøftet.

Det var beskæmmende for Det Konservative Folkeparti i Hørsholm Kommune og gjorde det helt tydeligt for os vælgere, at det ikke er Det Konservative Folkeparti man skal stemme på ved næste kommunalvalg. Tak for den åbenbaring.

Derimod må jeg påskønne den åbenhed og de holdninger Anne Ehrenreich lagde for dagen på mødet. Det var dejligt at møde en kommunalpolitiker, som indgød tillid.

Mon ikke vi er mange i området omfattet af lokalplan 176, der vil stemme anderledes end tidligere ved næste kommunalvalg.

Med hensyn til sagens kerne, forslaget til lokalplan 176, må man som beboer i området protestere på det kraftigste mod forslaget.

Det er ubestridt, at lokalplanen får skattemæssige konsekvenser for grundejerne i form af skattestigninger. Tillykke til de konservative og kommunalbestyrelsens flertal, som ønsker at opnå øget beskatning af en bestemt gruppe borgere i Hørsholm Kommune.

Det er beskæmmende.
Jeg er også bekymret for de konsekvenser, som den nye lokalplan får for områdets udvikling og ønsker derfor Rungsted-Aktivisternes krav til lokalplanen indarbejdet i det foreliggende lokalplanforslag 176.

Jeg er modstander af muligheden for nybyggeri i to planer og ønsker nybyggeri begrænset til maks. halvanden plan, og jeg ønsker den foreslåede bebyggelsesprocent fastholdt. Endelig ønsker jeg forbud mod arealoverførsler, så området ikke risikerer at blive fortættet.

Det er muligt, at fortætning ikke ligger i selve forslaget, men konsekvensen af forslaget bliver fortætning, og det ønsker beboerne ikke.

Argumentet med, at ejendomsmæglere ønsker flere boliger, herunder dobbelthuse, er helt uforståeligt og at det fremføres frem for at lytte til beboerne i området vidner kun om forslagsstillernes magtfuldkommenhed.

Jeg glæder mig til der snart er kommunalvalg.

arrow DEBAT: Bebrejd ikke administrationen - vi kunne bare have sagt nej
26. november 2020 kl. 15:06 Opdateret: kl. 13:43
arrow Kort før lukketid: Lokalplan skal ikke beskatte borgerne
18. november 2020 kl. 07:30 Opdateret: kl. 05:55
arrow Prisen for en lokalplan: 54.000 kr. ekstra i skat
18. november 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 05:50
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?