28. september 2021
Hørsholm Kultur- og Ungdomsforening tegnes af en formand, der end ikke kan tale dansk, og  ser man på foreningens formålsparagraffer, er disse fuldstændig identiske med de gennem mange år utallige tilsvarende kuldsejlede foreninger i næsten alle andre kommuner, skriver Jan Kappers-Mikkelsen i sit indlæg.
Hørsholm Kultur- og Ungdomsforening tegnes af en formand, der end ikke kan tale dansk, og ser man på foreningens formålsparagraffer, er disse fuldstændig identiske med de gennem mange år utallige tilsvarende kuldsejlede foreninger i næsten alle andre kommuner, skriver Jan Kappers-Mikkelsen i sit indlæg.
Foto: Fred Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Sporene med mislykket integration skræmmer ved ny forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Sporene med mislykket integration skræmmer ved ny forening

Af Jan Kappers-Mikkelsen, Bygvænget 708, Kokkedal:

Debat Hørsholm - 19. februar 2021 kl. 14:16

Det er forståeligt, at Hørsholm kommunes Sport-, fritid- og kulturvalg er noget skeptisk over at skulle kunne godkende Hørsholm Kultur- og Ungdomsforening som værende folkeoplysende, og foregiver at skulle være fremmende for Integration.

arrow Læs også: DEBAT: Ny forening bør sættes under skærpet overvågning

Under en overskrift i Ugebladet den 10 februar 2021, påstår ovennævnte forening, at foreninger er indgangen til det danske samfund, og at man vil arbejde for integration.

Bemærk venligst at nævnte forening endog tegnes af en formand, der end ikke kan tale dansk.

Såfremt man ser på foreningens formålsparagraffer, er disse fuldstændig identiske med de gennem mange år utallige tilsvarende kuldsejlede foreninger i næsten alle andre kommuner, uden at man på noget tidspunkt har kunnet få øje på noget, der bare kunne minde om integration.

Man kan vist roligt konstatere, at sporene med mislykket integration gennem mange år i disse foreninger skræmmer.

Såfremt man ser lidt på den skjulte dagsorden, der oftest gemmer sig i disse foreninger, så handler det, under påberåbelse af et ædelt formål om integration, kun om at få kommunerne til at finansiere og stille lokaler gratis til rådighed, for oprettelse af foreninger, hvor et bestemt religiøst tilhørsforhold og arabisk tale er det afgørende, og som normalt kun er forbeholdt personer i opbyggede parallelsamfund.

Såfremt man virkelig ønsker at integrere sig i det danske samfund, har alle kommuner et væld af multietniske foreninger, idrætsklubber af enhver art, o.l. som man med fordel kunne deltage i, og samtidig lære hinanden bedre at kende på tværs af alle religioner, etnisk oprindelse, og hudfarver, her er der højt til loftet, og alle er velkomne.

Desværre er det ikke her, man møder ret mange af de personer, som ønsker at oprette de lukkede foreninger forbeholdt de få, og som påberåber sig at arbejde for integration i Danmark.

Skal det kunne lade sig gøre at få noget, der kunne minde om integration, så må dette nødvendigvis skulle ske gensidig respekt for hinanden, og med respekt for de individuelle regler og traditioner, som hvert enkelt land jo er bygget op omkring.

Det er ikke nok at misbruge ordet 'integration' for at opnå nogle økonomiske fordele, og gratis lokaler i kommunerne, til lukkede parallelsamfund.

Det ville være dejligt om fællesskabet kunne få afskaffet det grimme begreb "dem og os", men det kræver jo, at man som tilflytter i et land vil indgå i det eksisterende fællesskab.

Man kan afslutningsvis stille spørgsmålet: Etnisk danskere vil normalt gerne lære Jer at kende, men vil I lære etniske danskere at kende?

arrow Så meget vil han sige: De burde skamme sig
10. februar 2021 kl. 08:00 Opdateret: kl. 16:34
arrow Her er foreningen de ikke vil godkende
10. februar 2021 kl. 07:15 Opdateret: kl. 16:34
Stemmer du til kommunalvalget i år?