16. januar 2021
Glen Madsen (DF).
Glen Madsen (DF).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Skattestigning gør kagen mindre og koster arbejdspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Skattestigning gør kagen mindre og koster arbejdspladser

Af Glen Madsen (DF), medlem af kommunalbestyrelsen:

Opdateret 09. oktober 2020 kl. 14:15
Debat Hørsholm - 09. oktober 2020 kl. 07:35

I en tid med en global pandemi, hvor de fleste forretninger og erhvervsdrivende er under et enormt pres, og mange firmaer risikerer enten at blive sat mange år bagud eller måske endda at måtte dreje nøglen, er det virkelig en håbløs beslutning at sætte skatten op. Det gælder også for kommuneskatten i Hørsholm!

arrow Læs også: Kommentar: De udsmidte og udsmiderne nåede ikke hinanden

Hele 37 millioner kroner ekstra har Konservative, Radikale og Socialdemokratiet besluttet at tage op ad Hørsholm-borgernes lommer og reducere deres årlige købekraft med. 37 millioner kroner!. De penge havde altså gjort mere gavn, hvis de havde fået lov til at være ude og cirkulere i samfundet i stedet for at dække over et årelangt overforbrug under det nuværende flertal.

Der er selvfølgelig ikke noget nyt i, at centrum-venstre partier som Radikale og Socialdemokratiet gerne vil hæve skatten - det er jo nærmest den eneste mærkesag de har.

Men at Det Konservative Folkeparti ikke bare ender med at hæve skatten, men også stillede en skattestigning som adgangskrav til de øvrige borgerlige partier for overhovedet at tage plads ved forhandlingsbordet, er nærmest surrealistisk. Og det værste er, at borgmesteren ikke engang er blevet fanget ind i de rødes net, men selv har sat sig i midten som den ultimative spin-mester.

I Dansk Folkepartis budgetforslag er det igen i år lykkedes at lave et snusfornuftigt borgerligt budget i balance med plads til væsentlige forbedringer for både børn og bedsteforældre! Og det vel at mærke uden at reducere rådighedsbeløbet for borgerne i Hørsholm! Finansieringen er fundet ved at fjerne det årelange overforbrug på beskæftigelsesområdet, der primært er brugt til at koste borgere rundt i manegen. Ved at have en ambition om, at Hørsholm skal have en administration pr. 1000 borger, som de bedste kommuner i landet. Samt ved at reducere en smule i brugen af de eksterne konsulenter og advokater.

Flertalspartiernes skattestigning på 37 millioner kroner går ud over alle borgere i Hørsholm - også folkepensionister, der i forligspartiernes budget får lov til at betale uden at få noget som helst igen.

Køb lokalt er der også opfordret til. Det bliver fremover for et væsentlig mindre millionbeløb!.

arrow DEBAT: Det ville have klædt Venstre at være blevet og kæmpet
02. oktober 2020 kl. 14:51 Opdateret: kl. 14:53
arrow Dagplejen overlever og vuggestuerne får flere voksne
29. september 2020 kl. 17:30 Opdateret: kl. 15:39
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?