22. juni 2021
Per Balser mener, at Fritz Reuther tager fejl i sin vurdering af Hemingway Clubs sociale betydning. Arkivfoto
Per Balser mener, at Fritz Reuther tager fejl i sin vurdering af Hemingway Clubs sociale betydning. Arkivfoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nu rabler det for Venstre og Fritz Reuther

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nu rabler det for Venstre og Fritz Reuther

Af Per Balser (K), medstifter af Hemingway Club og kandidat til kommunalbestyrelsen, Ved Stampedammen 48, Hørsholm:

Debat Hørsholm - 02. juni 2021 kl. 18:30
arrow Læs også: Vil ikke støtte mandeklub: Det er ikke socialt nok

Stik i mod al sund fornuft og indsigt, påstår Frits Reuther (FR) nu, at vi i Hemingway Club (HC) ikke er sociale. Og det til trods for, at når ellers HC kan mødes, og desværre ikke som nu, er vi flere hundrede mandfolk, der mødes hver mandag og tirsdag for at dyrke hinandens sociale selskab over en kop kaffe, ostemad og en morgenbitter. Gerne ledsaget med et godt foredrag, mange gange af en af medlemmerne. Vi har jo alle en god og interessant historie at berette fra vort aktive liv.

Vi mænd har det nok lidt sværere med at holde fast i vore netværk fra det aktive liv. Når så pensionistlivet begynder, bliver man let ensom og uden samme indhold i hverdagen. Her kommer HC ind i billedet og tilbyder et væld af sociale tiltag, hvor fælles interesser mødes både i og udenfor klubben.

Med al dette, og mere til, har jeg flere gange inviteret socialudvalget til at overvære et møde på f.eks. Sognegården. Men FR har desværre nok ikke haft tid. Men at påstå, at vi ikke er sociale i Hemingway Club, og ikke fortjener 16.500 kr. i tilskud fra §18 midlerne, er simpelthen mangel på indsigt og forståelse. Men så kender vi da Venstres indstilling til mange af de ældre i kommunen.

Sidst, men ikke mindst, har det bestyrket min beslutning om at stille op for De Konservative til valget i november. Jeg håber, at jeg vil kunne gøre mine tanker gældende når det gælder de ældres fremtid i Hørsholm, og så ser jeg gerne en bedre tone både i og udenfor byrådssalen!

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?