10. maj 2021
SF-kandidaterne Ib Tune Olsen og Louise Zabel.
SF-kandidaterne Ib Tune Olsen og Louise Zabel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nej til p-afgifter på Kokkedal Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nej til p-afgifter på Kokkedal Station

Af Ib Tune Olsen, Fuglemosevænge 8, og Louise Zabel, Bellisvej 8, Hørsholm, kandidater for SF:

Debat Hørsholm - 12. april 2021 kl. 17:45
arrow Læs også: DEBAT: Trafikknudepunktet ved Kokkedal station skal udvikles ikke afvikles

Det er nu klart, at der er kommet tilbud på udnyttelse af området omkring Kokkedal Station. Hvordan og hvor meget skal åbenbart være hemmeligt indtil forsommeren.

Nogle kommunalbestyrelsesmedlemmer, der har set nærmere på tilbud, taler om massivt og for meget. Præcis som vi frygtede.

Borgmesteren synes at være ganske positiv og tror åbenbart, at kommunen kan opnå overskud og indtægter ved projektet. Men hvordan?

Et væsentligt element er et større parkeringsanlæg, som kommunen skal overtage som led i handlen. Et flertal af kommunalbestyrelsen har tidligere vedtaget, at parkering ikke nødvendigvis skal være gratis for bilisterne. Det åbner op for, at pendlere, der benytter bil til stationen, skal betale en P-afgift. P-afgiften kan sættes så højt, at mange fravælger toget, og det vil se ud som om der er nok parkeringspladser.

I Hørsholm kommunalbestyrelses vedtagne strategi indgår, at "Parkeringsforhold omkring knudepunkter som eksempelvis bymidten og Kokkedal Station har særligt fokus hos Kommunalbestyrelsen", samt at "Kommunalbestyrelsen vil arbejde for at gøre det attraktivt at bruge offentlig transport og gøre det nemmere at skifte mellem forskellige transportmidler".

SF i Hørsholm er enig og finder derfor, at det er vigtigt, at der bliver nem, tilstrækkelig og gratis parkering ved trafikknudepunkterne, blandt andre Kokkedal Station.

arrow DEBAT: Kokkedal Station med nye muligheder
08. april 2021 kl. 05:25 Opdateret: kl. 17:03
arrow DEBAT Vi skal tænke os godt om, inden vi sælger ud af arvesølvet
31. marts 2021 kl. 14:48 Opdateret: kl. 09:28
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?