17. april 2021
Underskriftindsamlingen 'Nej tak til byggeriet ved Kokkedal Station' har samlet 450 stemmer på Facebook, skriver Orla Wadt.
Underskriftindsamlingen 'Nej tak til byggeriet ved Kokkedal Station' har samlet 450 stemmer på Facebook, skriver Orla Wadt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nej tak - vi er plaget af parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nej tak - vi er plaget af parkering

Af Orla Wadt, Ådalsparkvej 19, 4 th, Hørsholm:

Debat Hørsholm - 28. marts 2021 kl. 06:18
arrow Læs også: DEBAT: Trafikknudepunktet ved Kokkedal station skal udvikles ikke afvikles

Det glæder mig, at se der også i kommunalbestyrelsen er fornuftige personer, som tager afstand fra den udbygning af Kokkedal station, som borgmesteren ønsker.

Underskriftsindsamlingen på Facebook, "Nej tak til byggeriet ved Kokkedal Station" har nu over 450 stemmer. Herudover har et antal beboere i Ådalsparken indleveret deres modstand mod byggeriet til borgmesteren via vores formand.

Vi i Ådalsparken er plaget af parkeringer, som retteligt burde ske ved stationen og der vil på næste beboermøde blive fremsat ønske om indførelse af begrænset parkering for uvedkommende, således at denne trafik kan begrænses.

Jeg vil igen bede kommunalbestyrelsen arbejde for trafikknudepunktet fungerer bedre, jævnfør deres strategi "Infrastruktur der fungerer".

Dette vil kræve flere p-pladser, og bedre busbetjening og så vil jeg også bede om at koncentrere dagligvarehandlen i Hørsholm bymidte, jeg tror, det er tiltrængt ovenpå coronaepidemien, som har gjort handel via nettet mere populært.

arrow DEBAT: Kokkedal Station med nye muligheder
08. april 2021 kl. 05:25 Opdateret: kl. 17:03
arrow DEBAT Vi skal tænke os godt om, inden vi sælger ud af arvesølvet
31. marts 2021 kl. 14:48 Opdateret: kl. 09:28
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?