20. juni 2021
Rungsted private Realskole holder lukket mens Hørsholm Kommune som sådan åbner. Nedlukningsreglerne tager blandt andet børnene som gidsel, mener Ann Lindhardt.
Rungsted private Realskole holder lukket mens Hørsholm Kommune som sådan åbner. Nedlukningsreglerne tager blandt andet børnene som gidsel, mener Ann Lindhardt.
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nedlukningspatruljen har lagt Rungsted i benlås

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nedlukningspatruljen har lagt Rungsted i benlås

Af Ann Lindhardt (V), medlem af kommunalbestyrelsen og borgmesterkandidat:

Debat Hørsholm - 18. maj 2021 kl. 14:00

En nedlukning uden logik. Mandagens testkorrigerede incidens er på 128. I dag genåbner størstedelen af Hørsholm, da kommunen så har haft syv dage under grænsen på 250, som den rigide automatiske nedlukning kræver. En aftale som hele Folketinget undtagen Venstre og Ny Borgerlige bakker op om.

arrow Læs også: Hård dom fra politikere: Nedlukningen har været meningsløs

Men skoler og kulturlivet i Rungsted sogn kan ikke åbne endnu, da Rungsted sogn stadig kan være fanget i denne nedlukning i længere tid, da sognetallet ikke har været under grænsen i 7 dage.

Hvor er logikken?
Logikken er ikke til at finde, og derfor har Venstre opfordret borgmesteren til at kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed for en hurtigere fremskyndelse af genåbning af Rungsted Sogn. Så både Rungsted private Realskole (RpR), Rungsted Skole samt Blixen Museet også snart kan få lov at genåbne. Samtidig opfordrer Venstre borgmesteren til, at afsenderen kunne være hele Hørsholms kommunalbestyrelse for at lægge et samlet ekstra pres.

Vi skal reagere hurtigt, lave kommunalt målrettede tiltag for at inddæmme og opspore smitten. Principielt kan sognenedlukninger give mening, men denne nedlukning i Hørsholm er gået for vidt!

Vi har politisk et ansvar for at få bugt med smitteudbrud, men vi har så sandelig også politisk et ansvar for vores by, erhvervsliv, og vores børns trivsel og gøre vores til stoppe meningsløse nedlukninger.

Denne nedlukning tager børn, unge, erhvervslivet og kulturlivet som gidsler i regeringens firkantede politik.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?