23. juli 2021
Konservative beklager, at der ikke var politisk vilje fra Venstre til selv at komme med et kompromis, skriver Jan H. Klit (K) som svar til Venstres Anne Ehrenreich. Foto: Lars Sandager Ramlow
Konservative beklager, at der ikke var politisk vilje fra Venstre til selv at komme med et kompromis, skriver Jan H. Klit (K) som svar til Venstres Anne Ehrenreich. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Når vi laver planer, skal de selvfølgelig holdes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Når vi laver planer, skal de selvfølgelig holdes

Af Jan H. Klit (K), formand for Miljø- og Planlægningsudvalget:

Opdateret 18. juni 2021 kl. 13:56
Debat Hørsholm - 14. juni 2021 kl. 11:16

»Venstre beklager, at der ikke var politisk vilje til kompromis ... om lokalplanerne«, siger de.

arrow Læs også: DEBAT: Jan Klit - er det hele dit svar

Så siger jeg: »Konservative beklager, at der ikke var politisk vilje fra Venstre til selv at komme med et kompromis«. Man når jo ikke et kompromis ved bare at stå fast på eller skærpe sine egne krav. Vi har i måneder forsøgt at lytte os til en åbning fra Venstres side, men forgæves - og tro mig, det har været forsøgt rigtig mange gange. Der har været afholdt mindst 3 ekstraordinære møder i forsøget på at indgå kompromisser, idet vi selvfølgelig gerne ville have haft Venstre med.

Lad det ligge. Men der er en anden ting i Venstre indlæg, som også andre har været inde på, nemlig, at »dispensationer« fra mindstegrundstørrelsen og så videre »vil fortsætte«, uanset de nye lokalplaner.

Altså: Vi vedtager ikke nye lokalplaner med den ene hånd for så straks derefter at tillade dispensationer fra de nye regler med den anden hånd - og det er uanset hvem, der sidder i MPU eller i Administrationen. Venstres og andres mistillid til resultatet af en demokratisk proces og angrebet på vores Administration er urimelig og uklædelig.

På min vagt skal vi nok håndhæve de nye lokalplaners klare og præcise regler, som vedtaget - til gavn for kommunens fortsatte udvikling og med respekt for borgernes ejendom. Det har som tidligere nævnt været en god og spændende proces med mange gode input undervejs, hvilket heldigvis også afspejles i de netop vedtagne lokalplaner.

arrow DEBAT: På din vagt hr. Jan Klit sker der mærkelige ting
01. juli 2021 kl. 15:16 Opdateret: kl. 11:17
arrow DEBAT: Lokalplaner skal fremover holdes, Jan Klit
18. juni 2021 kl. 14:04 Opdateret: kl. 13:55
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022