24. oktober 2021
KV21Debat_Erhverv (002)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: 'Mere Ishøj, mindre Hørsholm' er et wake-up-call

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: 'Mere Ishøj, mindre Hørsholm' er et wake-up-call

Af Thorkild Gruelund (SK), medlem af kommunalbestyrelsen:

Opdateret 24. september 2021 kl. 20:33
Debat Hørsholm - 21. september 2021 kl. 17:30

Hørsholm i Berlingske Tidendes leder! Det var en trist dag. En stærkt kritisk omtale af vores kommune. Havde det da bare været i Politiken. Men vores 'husavis' Berlingske, det var næsten ikke til at bære.

arrow Læs også: DEBAT: Hørsholm er landets dårligste kommune til sagsbehandling

Vi var nummer sjok i Dansk Industris undersøgelse omkring sagsbehandlingstid.

Hørsholm har aldrig været den store erhvervsby. Vi er rigtigt glade for de virksomheder som har etableret sig i kommunen.

Målet har altid været, at vi skulle være blandt de absolut bedste bo-kommuner. Problemet med det punkt, hvor Hørsholm dumper, er, at det emne er særdeles vigtigt for almindelige borgere. Skal huset bygges ud, om eller bygges nyt, så er sagsbehandlingstiden hos Hørsholm Kommune af største betydning for den enkelte borgers opfattelse af kommunens kvalitet

Ventetiden på byggesagsområdet har i mange år været et stort problem. Over år har vi nogle gange bevilget flere penge til sagsbehandlere.

Byggesagsbehandlingen i Hørsholm opleves som et forhindringsløb.

Afdelingen er 'befolket' med dygtige og kompetente medarbejdere.

SocialKonservative tænker i en anderledes kultur, et økonomisk incitament. En resultatløn hvis afdelingens samlede præstation, med mindre ventetid for borgerne, forbedres.

Et utraditionelt forslag i den fagkreds. Men skal vi forbedre os på det felt, skal vi, efter vores opfattelse, tænke andet end bare igen en medarbejder mere.

Dansk Industri er så ubetinget en interesseorganisation. Men Berlingskes omtale: 'Mere Ishøj, mindre Hørsholm', bør vi politikere nok opfatte som et wake-up-call!

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?