17. april 2021
Efter Venstres Anne Ehrenreichs opfattelse er der klart borgere i Fredensborg Kommune, som også vil være høringsberettigede i processen om Kokkedal Stationsområde.
Efter Venstres Anne Ehrenreichs opfattelse er der klart borgere i Fredensborg Kommune, som også vil være høringsberettigede i processen om Kokkedal Stationsområde.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Lokalplanen for Kokkedal stationsområde skal også i høring i Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Lokalplanen for Kokkedal stationsområde skal også i høring i Fredensborg

AF Anne Ehrenreich (V), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Debat Hørsholm - 03. april 2021 kl. 05:56

Flemming Priem gør i et indlæg i Ugebladet opmærksom på, at lokalplanen for Kokkedal stationsområde ikke kun skal i høring i Hørsholm Kommune men også hos berørte borgere i Fredensborg Kommune.

arrow Læs også: DEBAT: Kunsten at skabe et nyt byrum på en parkeringsplads

Det er jeg helt enig i. Og det følger efter min opfattelse også klart af Planlovens § 26, som bl.a. angiver, at et forslag til lokalplan skal i høring hos ejerne af de ejendomme, som er omfattet af lokalplanforslaget.

Det skal endvidere i høring hos ejere og lejere af ejendomme uden for forslagets gyldighedsområde i den udstrækning, hvor forslaget har væsentlig betydning for dem. Efter min mening er der klart borgere i Fredensborg Kommune, som også vil være høringsberettigede i processen.

Jeg forstår godt, at alle i området tæt på kommunegrænsen i Fredensborg følger tæt med i processen. Og vi skal nok også være opmærksomme på jeres interesser i den videre proces. Jeg har allerede selv deltaget i et borgermøde om sagen med borgere på kommunegrænsen, og jeg forventer, at vi får flere muligheder for at møde hinanden i den kommende tid.

Fra Venstres side deler vi jeres skepsis over for det massive byggeri, der er lagt op til. Og arbejder for at begrænse byggeriet, sikre det grønne præg i området og for at sikre flere p-pladser.

arrow Angsten forduftede på få dage: Vil nu kæmpe for to plejehjem
29. marts 2021 kl. 17:49 Opdateret: kl. 08:00
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?