5. marts 2021
Anne Ehrenreich, medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse for Venstre.
Anne Ehrenreich, medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse for Venstre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Læren af PH Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Læren af PH Park

Af Anne Ehrenreich (V), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Debat Hørsholm - 17. februar 2021 kl. 06:40

Økonomien for PH Park er pt. genstand for heftig debat. Det er vigtigt at lære af denne sag for kommende kommunale projekter. Derfor har Venstre gentagne gange efterlyst budgetter for kommunens udviklingsprojekter.

arrow Læs også: DEBAT: Vildfarelsen PH Park

Det gælder bl.a. udviklingen af Kokkedal stationsområde, flytningen af Hørsholm Rådhus til Slotsmarken samt udviklingen af Ådalsparkvej 2. Vi har desværre endnu ikke set samlede budgetter, som kan skabe tillid til, at det skulle være en god forretning for kommunen.

Alle projekter behøver ikke at give overskud. Men såfremt der er udgifter for kommunen, så bør de være kendte for borgerne.

Undskyldningen for ikke at fremlægge budgetter er ofte, at vi ikke kan lægge disse oplysninger offentligt frem, da det vil afsløre økonomien i sagen over for bygherrerne. Det er muligvis et validt argument. Men så bør budgetterne godkendes på et lukket møde og efterfølgende kunne fremlægges for borgerne.

Budgetterne bør indeholde alle relevante elementer, herunder nødvendige trafikale løsninger/omlægninger. Disse oplysninger har vi mig bekendt endnu ikke modtaget i forhold til PH Park. Jeg er ikke i tvivl om, at de trafikale tilpasninger også vil koste penge og gøre regningen endnu større.

Budgetter vil skabe åbenhed og transparens både over for nuværende og kommende borgere. Og forhindre at vi efterfølgende skal drøfte, hvad der var aftalt, og hvad ikke. Det bør være klart for alle.

Som politiker vil jeg gerne stå på mål for budgetter, som har været offentligt fremlagt og godkendt af kommunalbestyrelsen.

arrow Verdensklasse eller fiasko: Det ved vi nu om prestigebyggeriet
17. februar 2021 kl. 06:45 Opdateret: kl. 15:45
arrow DEBAT: Stop nu med de usandheder
17. februar 2021 kl. 05:55 Opdateret: kl. 10:33
arrow DEBAT: Hvad blev der af byggeeksperterne?
15. februar 2021 kl. 14:44 Opdateret: kl. 14:41
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?