12. april 2021
Flemming Petersen tilslutter sig Dansk Folkepartis Glen Madsens forslag om at lade afgørelserne vente til efter kommunevalget i november, så det kan blive en del af valgkampen. Foto: Søren Hempel
Flemming Petersen tilslutter sig Dansk Folkepartis Glen Madsens forslag om at lade afgørelserne vente til efter kommunevalget i november, så det kan blive en del af valgkampen. Foto: Søren Hempel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kunsten at skabe et nyt byrum på en parkeringsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kunsten at skabe et nyt byrum på en parkeringsplads

Af Flemming Petersen Brønsholmdalsvej 21, Kokkedal:

Debat Hørsholm - 02. april 2021 kl. 07:11

Det er den opgave borgmester Morten Slotved og udvalgsformand Jan Klit har kastet sig ud i. Når man læser "Kommunens mindstekrav til stationsområdet i Kokkedal", Ugebladet 24 marts 2021, får man indtrykket, at der er tale om et område på størrelse med Kløvermarken på Amager, men det er det ikke.

arrow Læs også: Kamp om stationsområde er begyndt: »Vi skal tjene penge«

Der er tale om et område med 300 parkeringspladser og et lidt trist hus der pt. rummer et Jobcenter. Som de eneste medlemmer af kommunalbestyrelsen taler Morten Slotved og Jan Klit positivt om projektet, og garnerer deres indlæg i pressen med en række af plus ord så som tryghed, gode byrum, interessante opholdsmiljøer, gode boliger mm.

Det får mine alarmklokker til at ringe. Så jeg tilslutter mig Dansk Folkepartis Glen Madsens forslag om at lade afgørelserne vente til efter kommunevalget i november, så det kan blive en del af valgkampen.

Byrådsmedlemmerne fra De Konservative, Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre får således mulighed for at vælge om de passivt vil følge borgmesteren, eller om deres mandat er bedre sikret ved at have selvstændig holdning og stemme derefter.

PS. Man kan stemme for og imod Glen Madsens forslag i Facebook-gruppen "Hørsholm Rungsted Beboergruppe".

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?