12. april 2021
SF-kandidaterne Ib Tune Olsen og Louise Zabel.
SF-kandidaterne Ib Tune Olsen og Louise Zabel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Klimaindsatsen i Hørsholm - svært i det store, svært i det små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Klimaindsatsen i Hørsholm - svært i det store, svært i det små

Af Ib Tune Olsen, Fuglemosevej 8, og Louise Zabel, Bellisvej 8, Hørsholm, kandidater for SF:

Debat Hørsholm - 02. april 2021 kl. 07:39

Klimarådet har vendt tommelfingeren nedad til regeringens hidtidige indsats for at imødegå klimaudfordringerne. Indtil nu har indsatsen været for svag, for sen og for uambitiøst, vurderer Klimarådet. På regeringsniveau er der tale om de store, tunge og vægtige tiltag, der skal løfte en stor del af den samlede opgave.

arrow Læs også: SE VIDEO: Ansvarlighed sætter lokal virksomhed på verdenskortet

Regioner, kommuner, private virksomheder og borgerne skal hver især og tilsammen løfte en meget stor mængde opgaver, som på grund af mængden, tæller meget, selv om det enkelte løft er ret så beskedent.

SF i Hørsholm kan konstatere, at det desværre også kan knibe med de små tiltag. Et ganske illustrerende eksempel er den forlængelse af issæsonen i Hørsholm Skøjtehal, som Hørsholms Sport-, fritid- og kulturudvalg vedtog i sit møde i februar.

Det skete efter ønske fra de lokale brugere af skøjtehallerne, som på grund af coronarestriktionerne har fået deres sæson reduceret, hvilket selvfølgeligt er rigtig ærgerligt for dem.

Den ekstra udledning af CO2 synes da også blot at være den berømte dråbe i havet, men dog nok til, at Hørsholm Kommune ikke kan leve op til den reduktion, som kommunen har forpligtet sig til i en klimakommuneaftale. Altså et ganske godt eksempel på, hvor svært det også kan være at levere de ganske små bidrag, når det gælder kampen for vores fælles klima.

arrow Plantorama tæller ned til åbning: Vi er simpelthen så spændte
20. marts 2021 kl. 09:21 Opdateret: kl. 16:01
arrow Meny Dalgaard i klimaindsats: Så meget CO2 og strøm er sparet
21. februar 2021 kl. 08:05 Opdateret: kl. 21:56
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?