18. januar 2021
Glen Madsen (DF), mener at have leveret et fuldt finansieret budgetforslag i balance.
Glen Madsen (DF), mener at have leveret et fuldt finansieret budgetforslag i balance.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Igen i år fuld fokus på børn og bedsteforældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Igen i år fuld fokus på børn og bedsteforældre

Af Glen Madsen (DF) medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Opdateret 17. september 2020 kl. 10:08
Debat Hørsholm - 16. september 2020 kl. 10:45
arrow Læs også: Nu må de hæve skatten endnu mere

Dansk Folkeparti leverer igen i år et fuldt finansieret budgetforslag i balance. Uden skattestigninger og tåbelige spareforslag. Samt med plads til markante løft i velfærden for Hørsholms børn, unge og ældre. Kolde hænder på rådhuset veksles til varme hænder i daginstitutioner, skoler og på kommunens plejehjem.

På ældreområdet har Dansk Folkeparti prioriteret syv ekstra fuldtidsstillinger på plejehjemmene. Genindførelse af klippekortsordningen. Et løft i §18-midlerne til frivilligt socialt arbejde. Buskørsel til beboerne på alle plejehjem. Samt mulighed for bad fem gange om ugen til alle, der er på nuværende tidspunkt kun er visiteret til et ugentligt bad.

På børne- og skoleområdet har Dansk Folkeparti prioriteret en højere andel af tolærerordning fra 0. til 3. klassetrin. Et løft i andelen af pædagoger i daginstitutionerne. Samt en bedre klassesammensætning, så vi kommer væk fra, at 1/3 af alle klasser har under 20 elever - nogle endda helt ned til 11 og 13 elever i en klasse...

På sports- og fritidsområdet har Dansk Folkeparti prioriteret penge til en dobbelthal samt til to nye kunststofbaner i Idrætsparken. Så det planlagte klubhus til udendørsidrætterne kan få selskab af flere nye faciliteter til de mange brugere i forskellige aldre.

I forhold til de af borgmesteren bestilte spareforslag har Dansk Folkeparti naturligvis ingen forringelser, der går ud over plejehjemsbeboerne, beboerne i bofællesskaberne eller på Åstedet, med.

Dansk Folkeparti har ikke sparet på den praktiske hjælp i hjemmeplejen. Ligesom der heller ikke er medtaget besparelsesforslag på frivilligområdet/Selmersbo m.v., medarbejdere i daginstitutioner, puljetimer og supplerende undervisning eller de forskellige børnerammer i skolerne.

Finansieringen er fundet ved at gøre administrationen en smule mindre samt ved at gøre op med det eklatante belyste overforbrug på beskæftigelsesindsatsen.

Kolde hænder på rådhuset ombyttes med varme hænder i daginstitutionerne, på skolerne og på plejehjemmene. Det er sund fornuft og ansvarlig politik med borgernes bedste for øje.

Sætter man sig, som kommunalbestyrelsesmedlem, lidt mere grundigt ind i kommunens økonomi og kigger fordomsfrit på mulighederne, så er det slet ikke så svært, som flertalspartierne gerne vil gøre det til.

Et godt budget kræver politisk vilje - intet andet...

arrow Skattestigning sendte partier ud af årets budgetforhandlinger
03. september 2020 kl. 10:49 Opdateret: kl. 10:49
arrow DEBAT: Borgmester: Mærkelige budgetforhandlinger
01. september 2020 kl. 19:20 Opdateret: kl. 16:22
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?