30. oktober 2020
Jørgen Gad Andresen, Hørsholm.
Jørgen Gad Andresen, Hørsholm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvem skal vi dog stole på i DF?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvem skal vi dog stole på i DF?

Af Jørgen Gad Andresen Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Opdateret 28. september 2020 kl. 13:36
Debat Hørsholm - 28. september 2020 kl. 07:49

Morten Messerschmidt vil være ny formand i Dansk Folkeparti, senest når han eventuelt kommer ud af spjældet i "ordblinde"-sagen. Han kunne ikke kende forskel på Meld, Feld, DK, EU ect.

arrow Læs også: Ingen har lyst til at diskutere direktørens fremtid

Glen Madsen vil være borgmester, hvis han ender med at blive genvalgt til kommunalbestyrelsen i Hørsholm. Glen Madsen har lovet sin principal 'Tulle', at han vil hjælpe kommunalbestyrelsesmedlemmerne fra DF i Udkantsdanmark med udligningsordningen.

Glen Madsen har også lovet sine vælgere i Hørsholm, om end ganske få personer, at han vil hjælpe samme vælgere mod udligningsordningen, som han i Udkantsdanmark skal hjælpe Tulle med at opgradere.

Glen Madsen har stillet tirader af spørgsmål til administrationen i Hørsholm Kommune, herunder direktionen, men nu skal direktionen fyres, fordi de åbenbart ikke har haft tid nok til at afdække en detalje?

Som i modsætning til Glen Madsen og DFs udfordringer vist er historie i dag? Måske fordi administrationen har haft for travlt med at svare på spørgsmål fra DF og Venstre, herunder Glen Madsen og Anne Ehrenreich.

Administrationens ansatte har vel også kun 24 timer i døgnet?

Hvorfor lave alle de komplikationer i byen? Om 14 måneder er Glen Madsen måske historie i kommunalbestyrelsen, og DF har fået en dygtig politiker i stedet, der måske ikke behøver at spørge så meget, samt essentielt kan skabe sig indflydelse ved samarbejde? Det kan vi borgere jo håbe på?

arrow Byrådsmedlem: Direktør skal fyres
18. september 2020 kl. 17:30 Opdateret: kl. 15:52
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?